Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nattapong111za songha
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Anuia geeft een hoge lob. Inworp. Chang Shik met de inworp. Aliff is nu in balbezit. Aliff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Tomo Chan rent richting de bal. Paal!

27e minuut.
bin Shariffuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariffuddin speelt de bal door. Tomo Chan is nu in balbezit. Tuntitanasup onderschept slim de pass. Tuntitanasup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sinklud kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Shariffuddin de bal. Peerakrit onderschept slim de pass. Dingda is nu in balbezit. Dingda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boriban passt de bal met de wreef. Thalae is nu in balbezit. Thalae met een sublieme pass. Dingda is nu in balbezit. Dingda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nattapong111za 46%, songha 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nattapong111za - songha 0:0

51e minuut.
Peerakrit draait met de bal, schiet en ... Sinklud probeert de bal aan de voet te houden. Aliff speelt de bal door. Tuntitanasup rent richting de bal. Tuntitanasup haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee speelt de bal door. Boonprom bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliff rent richting de bal. Aliff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Boonprom geeft de bal voor. bin Shariffuddin kopt de bal weg. Tomo Chan heeft problemen om de bal te vangen. Tuntitanasup rent richting de bal. Tuntitanasup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Aliff passt de bal met de wreef. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee speelt de bal door. Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Siew-Yang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Peerakrit met een sublieme pass. Daar is Dingda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingda rent richting de bal. Dingda haalt uit met een fantastische trap. Siew-Yang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Banyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee passt de bal met de wreef. Peerakrit controleert de bal met de borst. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Onpakddee geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banyam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nattapong111za 42%, songha 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nattapong111za - songha 0:0