Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ทวัชชัย dashka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting geeft een hoge lob. Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris onderschept slim de pass. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang geeft de bal voor. Daar is Mat Aris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boriban rent richting de bal. Boriban geeft een lange en hoge pass. Boonsanong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mat Aris rent richting de bal. Gow Jen is nu in balbezit. Mat Aris verovert de bal door een tackle van achteren. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap. Boonsanong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ทวัชชัย - dashka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ทวัชชัย 49%, dashka 51%.
ทวัชชัย - dashka 1:0

60e minuut.
Dakang met de inworp. Daar is Boonsanong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuntitanasup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuntitanasup krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Yau passt de bal met de wreef. Khachomprasart met een sublieme pass. Saithong is nu in balbezit. Saithong draait met de bal, schiet en ... Junheng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
bin Shariffuddin is nu in balbezit. Samut bereikt de bal nog maar net als eerste. Saithong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saithong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ทวัชชัย 47%, dashka 53%.
ทวัชชัย - dashka 1:0