Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wut samala fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Cha rent richting de bal. Chunmin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thunyasiri rent richting de bal. Saithai onderschept slim de pass. Saithai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wut - samala fc 1:0

17e minuut.
Joo Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Philailekha geeft een hoge lob. Baifan met een sublieme pass. Saithai heeft problemen om de bal te vangen. Saithai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wut - samala fc 2:0

21e minuut.
Prasertsri geeft de bal voor. Chunmin is nu in balbezit. La-Mei rent richting de bal. La-Mei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wut - samala fc 3:0

31e minuut.
Sae-Tung geeft een lange en hoge pass. Cha heeft problemen om de bal te vangen. Pipatseridhuma is nu in balbezit. Khampeeranon rent richting de bal. Khampeeranon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Manatyothin met de inworp. La-Mei heeft problemen om de bal te vangen. Janrung bereikt de bal nog maar net als eerste. La-Mei onderschept slim de pass. La-Mei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Khampeeranon rent richting de bal. Khampeeranon draait met de bal, schiet en ... Joo Hyung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pipatseridhuma rent richting de bal. Pipatseridhuma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pipatseridhuma met de inworp. Joo Hyung controleert de bal met de borst. Joo Hyung passt de bal in één keer door. Khampeeranon rent richting de bal. Khampeeranon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wut - samala fc 3:1

45e minuut.
Khampeeranon draait met de bal, schiet en ... Benjathikul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pipatseridhuma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sae-Tung krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
wut - samala fc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 53%, samala fc 47%.
wut - samala fc 3:2

49e minuut.
Philailekha verovert de bal door een tackle van achteren. La-Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. Janrung bereikt de bal nog maar net als eerste. La-Mei verovert de bal door een tackle van achteren. La-Mei haalt uit met een fantastische trap. Dingde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Joo Hyung verovert de bal door een tackle van achteren. Khampeeranon bereikt de bal nog maar net als eerste. Joo Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Khampeeranon is nu in balbezit. Khampeeranon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wut - samala fc 3:3

64e minuut.
Pipatseridhuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipatseridhuma geeft de bal voor. Daar is Sae-Tung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sae-Tung draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Saision de bal. Khampeeranon bokst de bal weg.

74e minuut.
Cha kopt de bal weg. Chunmin rent richting de bal. Cha is nu in balbezit. Chunmin onderschept slim de pass. Chunmin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wut 51%, samala fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wut - samala fc 3:3
wut