Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ทวัชชัย SudSud
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Samut kopt de bal weg. Onpakddee heeft problemen om de bal te vangen. Boonsanong is nu in balbezit. Boonsanong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Punrawee de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Chunlei is nu in balbezit. Boonsanong verovert de bal door een tackle van achteren. Boonsanong speelt de bal door. Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Beihong rent richting de bal. Boonsanong verovert de bal door een tackle van achteren. Boonsanong probeert naar een medespeler te passen. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Panturarranasriyothin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ting de bal onder controle te krijgen. Punrawee rent richting de bal. Boonsanong onderschept slim de pass. Boonsanong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ทวัชชัย - SudSud 1:0

34e minuut.
Seangsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Punrawee rent richting de bal. Boonsanong rent richting de bal. Punrawee verovert de bal door een tackle van achteren. Punrawee geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ทวัชชัย 37%, SudSud 63%.
ทวัชชัย - SudSud 1:0

50e minuut.
Boonsanong speelt de bal door. Mat Aris rent richting de bal. Beihong rent richting de bal. Mat Aris onderschept slim de pass. Mat Aris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kositpipatpong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boriban met de inworp. Boonsanong heeft problemen om de bal te vangen. Boonsanong geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Seangsen rent richting de bal. Tzung bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Seangsen zijn tegenspeler op de grond. Seangsen krijgt een gele kaart. Tzung roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tzung kan niet meer verder spelen. Wekkawet komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Baigiang rent richting de bal. Baigiang geeft een hoge lob. Punrawee bereikt de bal nog maar net als eerste. Boonsanong onderschept slim de pass. Boonsanong geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ting kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khampeeranon met de inworp. Seangsen is nu in balbezit. Seangsen geeft een lange en hoge pass. Junheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Khampeeranon rent richting de bal. Khampeeranon geeft een lange en hoge pass. Daar is Baigiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ching-Tien bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Tien draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ทวัชชัย 41%, SudSud 59%.
ทวัชชัย - SudSud 1:0