Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
htatlay555 nattapong111za
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee speelt de bal door. Dingda rent richting de bal. Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dingda maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Chunli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit schiet op doel. Wongsuwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jia-Nian probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Thalae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peerakrit is nu in balbezit. Peerakrit draait met de bal, schiet en ... Boonprom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hu passt de bal in één keer door. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Peerakrit passt de bal in één keer door. Dingda is nu in balbezit. Dingda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Boriban de bal. Srisa-ard rent richting de bal. Boriban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Srisa-ard raakt geblesseerd tijdens het duel. Chaoyi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
htatlay555 - nattapong111za 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htatlay555 56%, nattapong111za 44%.
htatlay555 - nattapong111za 1:0

57e minuut.
Chaoyi is nu in balbezit. Hu verovert de bal door een tackle van achteren. Hu met een sublieme pass. Dingda is nu in balbezit. Dingda haalt uit met een fantastische trap. Boonprom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Wongsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongsuwan geeft een lange en hoge pass. Anuia heeft problemen om de bal te vangen. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Peerakrit kopt de bal weg. Daar is Chaoyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hu rent richting de bal. Chaoyi onderschept slim de pass. Chaoyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hu rent richting de bal. Hu geeft de bal voor. Klungelig pakt Wongsuwan de bal. Hu onderschept slim de pass. Hu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Boriban rent richting de bal. Boriban geeft een lange en hoge pass. Srisa-ard geeft een lange en hoge pass. Shoou is nu in balbezit. Shoou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
htatlay555 - nattapong111za 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: htatlay555 55%, nattapong111za 45%.
htatlay555 - nattapong111za 2:0