Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manutd73 LIONDARIA
4231 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 15.7
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Koutouzos trapt de bal weg van het doel. Švarců kopt de bal weg. Castellari is nu in balbezit. Castellari draait met de bal, schiet en ... Kozakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 1:0

14e minuut.
Vrettos speelt de bal door. Scudieri speelt de bal door. Venos speelt de bal door. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 2:0

17e minuut.
Venos geeft een lange en hoge pass. Daar is Castellari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzaloni met een sublieme pass. Tsamopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Angiolini is nu in balbezit. Angiolini speelt de bal door. Švarců speelt de bal door. Castellari is nu in balbezit. Castellari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Anzaloni passt de bal zonder na te denken. Venos heeft problemen om de bal te vangen. Venos passt de bal in één keer door. Castellari is nu in balbezit. Castellari haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Koutouzos geeft een hoge lob. Angiolini rent richting de bal. Angiolini passt de bal zonder na te denken. Castellari rent richting de bal. Castellari haalt uit met een fantastische trap. Kozakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vrettos onderschept slim de pass. Vrettos speelt de bal door. Švarců met een sublieme pass. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari draait met de bal, schiet en ... Kozakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 3:0

34e minuut.
Ntallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Venos onderschept slim de pass. Venos probeert naar een medespeler te passen. Castellari is nu in balbezit. Castellari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Venos geeft een lange en hoge pass. Koutouzos heeft problemen om de bal te vangen. Castellari is nu in balbezit. Castellari draait met de bal, schiet en ... Kozakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 4:0

38e minuut.
Liadelis is nu in balbezit. Castellari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liadelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ntallas met een snel genomen vrije trap. Christidis kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Karageorgiou heeft problemen om de bal te vangen. Ntallas rent richting de bal. Castellari verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Castellari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 5:0

43e minuut.
Doeltrap. Moustakas trapt de bal weg van het doel. Tsivitzis kopt de bal weg. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manutd73 21%, LIONDARIA 79%.
Manutd73 - LIONDARIA 5:0

47e minuut.
Vryonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Švarců verovert de bal door een tackle van achteren. Švarců speelt de bal door. Castellari rent richting de bal. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 6:0

48e minuut.
Karagiannidis met een sublieme pass. Tsivitzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsivitzis met een sublieme pass. Castellari rent richting de bal. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Angiolini probeert naar een medespeler te passen. Švarců is nu in balbezit. Švarců passt de bal in één keer door. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ntallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Švarců is nu in balbezit. Švarců passt de bal in één keer door. Castellari heeft problemen om de bal te vangen. Castellari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Venos rent richting de bal. Venos passt de bal in één keer door. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari met een sublieme pass. Karageorgiou onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Kozakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Tsamopoulos is nu in balbezit. Tsamopoulos geeft een hoge lob. Daar is Koutouzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellari is nu in balbezit. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Castellari rent richting de bal. Daar is Castellari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntallas rent richting de bal. Castellari onderschept slim de pass. Castellari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Moustakas trapt de bal weg van het doel. Anzaloni kopt de bal weg. Koutouzos rent richting de bal. Castellari onderschept slim de pass. Castellari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ntallas geeft de bal voor. Angiolini probeert naar een medespeler te passen. Venos met een sublieme pass. Castellari rent richting de bal. Castellari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Švarců probeert naar een medespeler te passen. Venos is nu in balbezit. Venos passt de bal met de wreef. Castellari rent richting de bal. Castellari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Ntallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švarců rent richting de bal. Švarců passt de bal met de wreef. Castellari is nu in balbezit. Castellari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kozakos trapt de bal weg. Švarců kopt de bal weg. Vryonis is nu in balbezit. Castellari onderschept slim de pass. Castellari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tsamopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Koutouzos de bal. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari haalt uit met een fantastische trap. Kozakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 7:0

84e minuut.
Ntallas kopt de bal weg. Żok speelt de bal door. Daar is Castellari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzaloni is nu in balbezit. Anzaloni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castellari is nu in balbezit. Castellari haalt uit met een fantastische trap. Kozakos bokst de bal weg. Castellari is nu in balbezit. Castellari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manutd73 - LIONDARIA 8:0

88e minuut.
Castellari passt de bal in één keer door. Venos rent richting de bal. Venos geeft een lange en hoge pass. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tsivitzis onderschept slim de pass. Tsamopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamopoulos passt de bal met de wreef. Castellari rent richting de bal. Castellari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manutd73 17%, LIONDARIA 83%.
Manutd73 - LIONDARIA 8:0