Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONDARIA Corfian
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Karagiannidis rent richting de bal. Missas verovert de bal door een tackle van achteren. Missas speelt de bal door. Mylonas rent richting de bal. Mylonas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONDARIA 50%, Corfian 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIONDARIA - Corfian 0:0

46e minuut.
Karagiannidis met een sublieme pass. Arkomanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouratis onderschept slim de pass. Ntallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntallas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tsoumanis controleert de bal met de borst. Cheilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheilakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Mylonas de bal. Mylonas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karagiannidis rent richting de bal. Missas onderschept slim de pass. Missas passt de bal in één keer door. Cheilakis is nu in balbezit. Cheilakis passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ntallas passt de bal met de wreef. Karageorgiou is nu in balbezit. Cheilakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheilakis krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Karagiannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoumanis is nu in balbezit. Karagiannidis begaat een overtreding. Karagiannidis krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Karageorgiou heeft problemen om de bal te vangen. Logiotatos rent richting de bal. Logiotatos met een sublieme pass. Cheilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheilakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - Corfian 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONDARIA 54%, Corfian 46%.
LIONDARIA - Corfian 0:1