Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONDARIA ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C.
Normal Tactiek pao
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Karageorgiou speelt de bal door. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis passt de bal in één keer door. Gerousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerousis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ntallas heeft problemen om de bal te vangen. Oriali bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriali passt de bal zonder na te denken. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kozakos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Christidis de bal onder controle te krijgen. Batista is nu in balbezit. Batista geeft een lange en hoge pass. Oriali krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:1

7e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koutouzos de bal. Ascuy rent richting de bal. Ascuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:2

8e minuut.
Cruzeiro met een sublieme pass. Ascuy rent richting de bal. Ascuy passt de bal zonder na te denken. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Batista geeft een lange en hoge pass. Oriali is nu in balbezit. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:3

10e minuut.
Klungelig pakt Gerousis de bal. Ascuy rent richting de bal. Cruzeiro probeert naar een medespeler te passen. Oriali bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:4

15e minuut.
Cruzeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeiro passt de bal in één keer door. Ntallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriali onderschept slim de pass. Oriali draait met de bal, schiet en ... Kozakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cruzeiro is nu in balbezit. Oriali rent richting de bal. Cruzeiro speelt de bal door. Ascuy is nu in balbezit. Ascuy draait met de bal, schiet en ... Kozakos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:5

20e minuut.
Cruzeiro kopt de bal weg. Vryonis speelt de bal door. Davila is nu in balbezit. Davila geeft een lange en hoge pass. Ascuy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Kozakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oriali krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:6

22e minuut.
Oriali passt de bal zonder na te denken. Batista heeft problemen om de bal te vangen. Batista met een sublieme pass. Klungelig pakt Ascuy de bal. Ascuy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cruzeiro is nu in balbezit. Cruzeiro passt de bal in één keer door. Oriali is nu in balbezit. Oriali haalt uit met een fantastische trap. Kozakos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:7

24e minuut.
Moysidis passt de bal met de wreef. Koutouzos heeft problemen om de bal te vangen. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy draait met de bal, schiet en ... Kozakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:8

28e minuut.
Vryonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Davila probeert naar een medespeler te passen. Oriali is nu in balbezit. Oriali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:9

30e minuut.
Inworp. Batista met de inworp. Koutouzos is nu in balbezit. Ascuy onderschept slim de pass. Ascuy probeert naar een medespeler te passen. Kozakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oriali is nu in balbezit. Oriali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:10

32e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila geeft een hoge lob. Ascuy is nu in balbezit. Ascuy schiet op doel. Kozakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:11

34e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea met een sublieme pass. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila geeft een hoge lob. Ascuy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Davila rent richting de bal. Davila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oriali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oriali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:12

41e minuut.
Klungelig pakt Davila de bal. Davila geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vryonis de bal onder controle te krijgen. Ascuy rent richting de bal. Ascuy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:13

44e minuut.
Klungelig pakt Ntallas de bal. Cruzeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeiro met een sublieme pass. Ascuy rent richting de bal. Ascuy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Biesiada komt het veld opgelopen. Kalchev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONDARIA 83%, ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 17%.
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:13

46e minuut.
Davila passt de bal in één keer door. Cruzeiro is nu in balbezit. Cruzeiro speelt de bal door. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tsivitzis is nu in balbezit. Ascuy verovert de bal door een tackle van achteren. Ascuy geeft een lange en hoge pass. Oriali is nu in balbezit. Oriali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:14

51e minuut.
Inworp. Gard komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ascuy rent richting de bal. Ascuy speelt de bal door. Oriali rent richting de bal. Oriali schiet op doel. Kozakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:15

55e minuut.
Cruzeiro speelt de bal door. Daar is Oriali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzeiro probeert naar een medespeler te passen. Ascuy rent richting de bal. Ascuy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Batista is nu in balbezit. Batista geeft een lange en hoge pass. Oriali bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:16

61e minuut.
Batista speelt de bal door. Koutouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy onderschept slim de pass. Ascuy draait met de bal, schiet en ... Kozakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:17

63e minuut.
Christidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christidis met een sublieme pass. Cruzeiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Uhle de bal. Uhle geeft een hoge lob. Paal!

72e minuut.
Kozakos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cruzeiro de bal. Cruzeiro kopt de bal weg. Ascuy is nu in balbezit. Ascuy geeft een lange en hoge pass. Kozakos bokst de bal weg. Oriali rent richting de bal. Oriali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:18

74e minuut.
Ntallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila met een sublieme pass. Ascuy rent richting de bal. Ascuy schiet op doel. Kozakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:19

81e minuut.
Biesiada rent richting de bal. Biesiada probeert naar een medespeler te passen. Davila met een sublieme pass. Ascuy rent richting de bal. Ascuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:20

82e minuut.
Batista rent richting de bal. Batista geeft de bal voor. Klungelig pakt Oriali de bal. Cruzeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kjærgård speelt de bal door. Cruzeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cruzeiro passt de bal in één keer door. Daar is Ascuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascuy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:21

90e minuut.
Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista speelt de bal door. Ascuy rent richting de bal. Ascuy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONDARIA 78%, ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 22%.
LIONDARIA - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ F.C. 0:21