Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας flashbacks
επιθεση Tactiek kostas3
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 50
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Kondoszek kopt de bal weg. Tospatlı controleert de bal met de borst. Tospatlı speelt de bal door. Liapakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aretopoulos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - flashbacks 1:0

27e minuut.
Curtean geeft een lange en hoge pass. Aretopoulos rent richting de bal. Brocea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brocea krijgt een gele kaart. Danjal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balsam komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Opov is nu in balbezit. Aretopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Aretopoulos speelt de bal door. Liapakis is nu in balbezit. Liapakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Betlejewski speelt de bal door. Tospatlı probeert naar een medespeler te passen. Petőfi probeert naar een medespeler te passen. Liapakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tospatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tospatlı passt de bal zonder na te denken. Petőfi geeft een hoge lob. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos schiet op doel. Kędziora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 36%, flashbacks 64%.
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - flashbacks 1:0

60e minuut.
Liapakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liapakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojnarowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Petőfi geeft de bal voor. Maranhao heeft problemen om de bal te vangen. Liapakis is nu in balbezit. Liapakis schiet op doel. Kędziora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimos komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Curtean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šusta met de inworp. Iżmanowski geeft de bal voor. Balsam maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuypers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean geeft een lange en hoge pass. Carrier rent richting de bal. Aretopoulos onderschept slim de pass. Aretopoulos geeft een hoge lob. Kędziora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Kędziora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - flashbacks 2:0

77e minuut.
Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Aretopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - flashbacks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 34%, flashbacks 66%.
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - flashbacks 3:0