Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM Immortal United
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Vujanović speelt de bal door. Albijanić is nu in balbezit. Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Pešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Radojičić passt de bal in één keer door. Nedeljković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlaisavljević. Vlaisavljević krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bogavac is nu in balbezit. Pešić onderschept slim de pass. Pešić met een sublieme pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM - Immortal United 1:0

38e minuut.
Bogavac is nu in balbezit. Pešić begaat een overtreding. Bogavac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogavac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beatović is nu in balbezit. Osmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković onderschept slim de pass. Nedeljković draait met de bal, schiet en ... Jovanić bokst de bal weg. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GROM - Immortal United 1:1

43e minuut.
Otović verovert de bal door een tackle van achteren. Otović geeft de bal voor. Krunić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlaisavljević de bal. Vlaisavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM 50%, Immortal United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GROM - Immortal United 1:1

49e minuut.
Pešić rent richting de bal. Radojičić verovert de bal door een tackle van achteren. Radojičić speelt de bal door. Beatović is nu in balbezit. Beatović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Jarić trapt de bal weg. Beatović rent richting de bal. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krstović met de inworp. Bogavac rent richting de bal. Bogavac passt de bal met de wreef. Beatović is nu in balbezit. Beatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM 72%, Immortal United 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GROM - Immortal United 1:1