Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM FK ISKRA
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Kandić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otović met een snelle inworp. Pešić rent richting de bal. Pešić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Baćević rent richting de bal. Baćević passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Osmić de bal onder controle te krijgen. Čubrilo rent richting de bal. Čubrilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM - FK ISKRA 0:1

20e minuut.
Otović geeft een hoge lob. Bursać bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursać speelt de bal door. Čubrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čubrilo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kozomora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burzanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaisavljević rent richting de bal. Vlaisavljević geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM 31%, FK ISKRA 69%.
FC GROM - FK ISKRA 0:1

60e minuut.
Đurđević geeft een hoge lob. Šekarić is nu in balbezit. Vujanović begaat een overtreding. Vujanović krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Baćević de bal. Čubrilo is nu in balbezit. Osmić rent richting de bal. Čubrilo onderschept slim de pass. Čubrilo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jokšić rent richting de bal. Vlaisavljević is nu in balbezit. Vlaisavljević passt de bal zonder na te denken. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vlaisavljević probeert naar een medespeler te passen. Čubrilo heeft problemen om de bal te vangen. Baćević rent richting de bal. Čubrilo is nu in balbezit. Čubrilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Isaković is nu in balbezit. Šekarić verovert de bal door een tackle van achteren. Šekarić met een sublieme pass. Čubrilo rent richting de bal. Čubrilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Burzanović is nu in balbezit. Burzanović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vlaisavljević de bal. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bursać bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaisavljević onderschept slim de pass. Vlaisavljević passt de bal zonder na te denken. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković passt de bal in één keer door. Daar is Čarapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čarapić passt de bal in één keer door. Šekarić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM 48%, FK ISKRA 52%.
FC GROM - FK ISKRA 0:1