Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
google fi jna
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Đenić speelt de bal door. Radonjić is nu in balbezit. Kadić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadić passt de bal zonder na te denken. Dakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - jna 1:0

15e minuut.
Milinović speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masleša met de inworp. Bigović is nu in balbezit. Bigović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kadić passt de bal zonder na te denken. Ostojić rent richting de bal. Ostojić passt de bal met de wreef. Janjić probeert naar een medespeler te passen. Banjević heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
google fi - jna 1:1

19e minuut.
Kadić onderschept slim de pass. Rogošić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostojić. Ostojić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Ribić met een snelle inworp. Ostojić is nu in balbezit. Ostojić geeft de bal voor. Daar is Janjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - jna 1:2

35e minuut.
Kadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadić passt de bal zonder na te denken. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić rent richting de bal. Mirić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Stijović draait met de bal, schiet en ... Đenić is nu in balbezit. Sretenović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sretenović krijgt een gele kaart. Đenić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostojić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Banjević probeert wanhopig de bal te grijpen. Ostojić is nu in balbezit. Ostojić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 38%, jna 62%.
google fi - jna 1:2

69e minuut.
Daar is Rogošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogošić geeft een lange en hoge pass. Dakić rent richting de bal. Dakić geeft een hoge lob. Bigović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Španjević geeft een hoge lob. Karadžić is nu in balbezit. Stijović onderschept slim de pass. Ostojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostojić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 54%, jna 46%.
google fi - jna 1:2
jna