Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
google fi Immortal United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Bogavac de bal. Ćostović is nu in balbezit. Ćostović met een sublieme pass. Jandrić rent richting de bal. Jandrić draait met de bal, schiet en ... Golubović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Golubović trapt de bal weg. Klungelig pakt Bogavac de bal. Ćostović rent richting de bal. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
google fi - Immortal United 1:0

23e minuut.
Rogošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović rent richting de bal. Beatović passt de bal met de wreef. Nedeljković rent richting de bal. Nedeljković schiet op doel. Banjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rogošić rent richting de bal. Nedeljković onderschept slim de pass. Nedeljković passt de bal zonder na te denken. Beatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Masleša geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jarić de bal onder controle te krijgen. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Radojičić kopt de bal weg. Kadić rent richting de bal. Kadić passt de bal met de wreef. Ćostović is nu in balbezit. Ćostović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Krstović onderschept slim de pass. Krstović met een sublieme pass. Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Beatović rent richting de bal. Beatović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 63%, Immortal United 37%.
google fi - Immortal United 1:0

62e minuut.
Inworp. Sretenović met een snelle inworp. Kadić geeft een lange en hoge pass. Jandrić rent richting de bal. Jandrić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sretenović passt de bal met de wreef. Jandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić draait met de bal, schiet en ... Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Masleša probeert naar een medespeler te passen. Šćepanović met een sublieme pass. Beatović rent richting de bal. Nedeljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedeljković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
google fi - Immortal United 1:1

83e minuut.
Krunić rent richting de bal. Krunić geeft een hoge lob. Ćostović heeft problemen om de bal te vangen. Jandrić rent richting de bal. Jandrić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: google fi 56%, Immortal United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
google fi - Immortal United 1:1