Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKVanjaking profisionalci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jorgović is nu in balbezit. Pecelj is nu in balbezit. Jorgović rent richting de bal. Jorgović schiet op doel. Tomašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKVanjaking - profisionalci 0:1

6e minuut.
Vitezović rent richting de bal. Vitezović geeft de bal voor. Jorgović is nu in balbezit. Pecelj rent richting de bal. Pecelj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pecelj speelt de bal door. Parežanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Papović begaat een overtreding. Papović krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Raičević passt de bal in één keer door. Bjegović is nu in balbezit. Met opzet legt Milačić zijn tegenspeler op de grond. Bjegović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bjegović kan niet meer verder spelen. Ranković komt het veld opgelopen. Burić met een snel genomen vrije trap. Račić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vladić heeft problemen om de bal te vangen. Raičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Raičević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Milačić met een sublieme pass. Pecelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecelj passt de bal met de wreef. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović schiet op doel. Tomašić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKVanjaking 74%, profisionalci 26%.
FKVanjaking - profisionalci 0:1

54e minuut.
Đenić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petričević komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Burić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecelj verovert de bal door een tackle van achteren. Pecelj met een sublieme pass. Jorgović rent richting de bal. Jorgović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKVanjaking 44%, profisionalci 56%.
FKVanjaking - profisionalci 0:1