Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata ΣΠΑΡΤΗ FC
4-3-33 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz passt de bal zonder na te denken. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel. Perinčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Grădescu speelt de bal door. Gallen rent richting de bal. Antas begaat een overtreding. Antas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Čuba speelt de bal door. Mettovaara geeft een hoge lob. Daar is Antas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antas haalt uit met een fantastische trap. Perinčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:1

14e minuut.
Mettovaara rent richting de bal. Mettovaara passt de bal zonder na te denken. Čuba rent richting de bal. Čuba geeft de bal voor. Antas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Damato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damato probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu met een sublieme pass. Mihalko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mettovaara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepicheo. Mettovaara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fronczewski met een snel genomen vrije trap. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mettovaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iordãnescu speelt de bal door. Mihalko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec is nu in balbezit. Dec draait met de bal, schiet en ... Platins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihalko rent richting de bal. Mihalko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akrata - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:1

34e minuut.
Mihalko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek begaat een overtreding. Mihalko raakt geblesseerd tijdens het duel. Cammilli met een snel genomen vrije trap. Mihalko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cammilli met een sublieme pass. Dec is nu in balbezit. Gniadek rent richting de bal. Dec verovert de bal door een tackle van achteren. Dec draait met de bal, schiet en ... Platins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gniadek kopt de bal weg. Bailescu met een sublieme pass. Mihalko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalko haalt uit met een fantastische trap. Platins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Raineri kopt de bal weg. Daar is Iordãnescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Mihalko is nu in balbezit. Mihalko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Damato speelt de bal door. Čuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba geeft de bal voor. Antas springt en kopt de bal. Perinčić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 52%, ΣΠΑΡΤΗ FC 48%.
akrata - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:2

48e minuut.
Sukarevičius heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukarevičius. Grădescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fronczewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:3

68e minuut.
Gniadek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cammilli met de inworp. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Grădescu de bal. Grădescu passt de bal in één keer door. Sukarevičius probeert naar een medespeler te passen. Mihalko is nu in balbezit. Mihalko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dec verovert de bal door een tackle van achteren. Dec speelt de bal door. Mihalko heeft problemen om de bal te vangen. Mihalko draait met de bal, schiet en ... Platins probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Skarbø passt de bal in één keer door. Dec heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cammilli neemt de hoekschop. Mihalko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 49%, ΣΠΑΡΤΗ FC 51%.
akrata - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:3