Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS ANDRITSAINA
PIGASOS Tactiek stroukis
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


13e minuut.
Zawadziłło geeft een hoge lob. Inworp. Karniszowaty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Leal passt de bal zonder na te denken. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pigniczki. Pigniczki krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pigniczki passt de bal zonder na te denken. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty met een sublieme pass. Dařílek heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Cadima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azpurua kopt de bal weg. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dařílek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Borrero probeert naar een medespeler te passen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abromeit. Abromeit krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dufour geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leal met de inworp. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Karniszowaty met een sublieme pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal geeft een lange en hoge pass. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Zawadziłło probeert de bal aan de voet te houden. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. Cadima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 61%, ANDRITSAINA 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLYMPOS - ANDRITSAINA 0:0

50e minuut.
Pigniczki verovert de bal door een tackle van achteren. Pigniczki passt de bal met de wreef. Karniszowaty met een sublieme pass. Dařílek rent richting de bal. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - ANDRITSAINA 0:1

56e minuut.
Bunce probeert naar een medespeler te passen. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek passt de bal in één keer door. Bunce rent richting de bal. Bunce geeft de bal voor. Futó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Abromeit passt de bal met de wreef. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dufour kopt de bal weg. Inworp. Leal met een snelle inworp. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusko geeft de bal voor. Klungelig pakt Zawadziłło de bal. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Cadima bokst de bal weg. Pigniczki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zawadziłło verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty met een sublieme pass. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Leal rent richting de bal. Roşca met een sublieme pass. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 55%, ANDRITSAINA 45%.
OLYMPOS - ANDRITSAINA 0:1