Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obrien SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
4-1-3-2 Tactiek κοκ
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24 gemiddelde waardering 43.1
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Kurşun passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Kurşun speelt de bal door. Radan rent richting de bal. Radan schiet op doel. Panagiotakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kurşun met een sublieme pass. Bajer is nu in balbezit. Wlisłocki onderschept slim de pass. Wlisłocki schiet op doel. Panagiotakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

5e minuut.
Duszak passt de bal zonder na te denken. Duy Quang heeft problemen om de bal te vangen. Koyam rent richting de bal. Radan rent richting de bal. Radan draait met de bal, schiet en ... Panagiotakos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Stoyanov is nu in balbezit. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki probeert naar een medespeler te passen. Radan is nu in balbezit. Radan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:2

10e minuut.
Duy Quang speelt de bal door. Duszak heeft problemen om de bal te vangen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Louzao rent richting de bal. Massote verovert de bal door een tackle van achteren. Massote speelt de bal door. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel. Panagiotakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:3

23e minuut.
Kurşun kopt de bal weg. Sobek rent richting de bal. Sobek geeft een lange en hoge pass. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hoàng Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki krijgt zijn hoofd ertegen. Panagiotakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:4

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Panagiotakos niet meer kan verder spelen. Kapnisis komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sobek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radan is nu in balbezit. Radan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hoàng Hưng onderschept slim de pass. Hoàng Hưng speelt de bal door. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:5

36e minuut.
Bajer rent richting de bal. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşun met een sublieme pass. Hoàng Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kurşun speelt de bal door. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:6

39e minuut.
Bajer rent richting de bal. Bajer geeft een hoge lob. Hoàng Hưng met een sublieme pass. Radan rent richting de bal. Radan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:7

43e minuut.
Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng rent richting de bal. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan haalt uit met een fantastische trap. Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 72%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 28%.
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:8

46e minuut.
Baszak komt het veld opgelopen. Kotuniak komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kotuniak rent richting de bal. Radan onderschept slim de pass. Kurşun speelt de bal door. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Trung Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phong geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:9

53e minuut.
Klungelig pakt Duszak de bal. Wlisłocki is nu in balbezit. Duszak begaat een overtreding. Duszak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Baszak passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki passt de bal in één keer door. Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:10

58e minuut.
Hoàng Hưng met een sublieme pass. Baszak heeft problemen om de bal te vangen. Baszak met een sublieme pass. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan haalt uit met een fantastische trap. Kapnisis bokst de bal weg.

62e minuut.
Doeltrap. Warzych komt het veld opgelopen. Di Sacco Agostini komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltă met een snelle inworp. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bajer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Kapnisis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Koyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Trung Phong is nu in balbezit. Trung Phong geeft de bal voor. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. Kapnisis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 59%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 41%.
obrien - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:11