Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perakia Axilleas Lamias
1st Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 24.1
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Kammenos speelt de bal door. Leonardos rent richting de bal. Leonardos passt de bal zonder na te denken. Panourgias rent richting de bal. Panourgias schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - Axilleas Lamias 1:0

26e minuut.
Ignasz rent richting de bal. Leonardos onderschept slim de pass. Sym tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sym krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Kokkalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katsiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganowski geeft de bal voor. Kokkalis speelt de bal door. Panourgias is nu in balbezit. Panourgias schiet op doel. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tucki rent richting de bal. Leonardos verovert de bal door een tackle van achteren. Leonardos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - Axilleas Lamias 2:0

42e minuut.
Maladenis rent richting de bal. Krüzen probeert naar een medespeler te passen. Katsiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapril onderschept slim de pass. Kapril schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 49%, Axilleas Lamias 51%.
Perakia - Axilleas Lamias 2:0

46e minuut.
Dalaras speelt de bal door. Kammenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammenos passt de bal zonder na te denken. Panourgias bereikt de bal nog maar net als eerste. Panourgias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sym rent richting de bal. Sym passt de bal met de wreef. Diklan kan de bal niet met de borst controleren. Panourgias is nu in balbezit. Panourgias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Leonardos de bal onder controle te krijgen. Sym rent richting de bal. Leonardos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leonardos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 30%, Axilleas Lamias 70%.
Perakia - Axilleas Lamias 2:0