Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axilleas Lamias Perakia
Normal Tactiek 1st
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Dalaras rent richting de bal. Saganowski verovert de bal door een tackle van achteren. Saganowski geeft de bal voor. Daar is Kapril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapril draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sym onderschept slim de pass. Leonardos verovert de bal door een tackle van achteren. Leonardos passt de bal met de wreef. Panourgias rent richting de bal. Panourgias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - Perakia 0:1

25e minuut.
Kokkalis passt de bal met de wreef. Maladenis is nu in balbezit. Maladenis passt de bal zonder na te denken. Panourgias bereikt de bal nog maar net als eerste. Panourgias geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dalaras geeft een lange en hoge pass. Panourgias rent richting de bal. Sym rent richting de bal. Panourgias verovert de bal door een tackle van achteren. Panourgias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Katsiaros passt de bal zonder na te denken. Daar is Donocik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis passt de bal met de wreef. Panourgias geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kammenos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - Perakia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 68%, Perakia 32%.
Axilleas Lamias - Perakia 0:2

47e minuut.
Donocik passt de bal in één keer door. Panourgias bereikt de bal nog maar net als eerste. Panourgias passt de bal in één keer door. Kammenos is nu in balbezit. Kammenos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Kribalis is nu in balbezit. Kapril onderschept slim de pass. Kapril draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saganowski met de inworp. Bountouris speelt de bal door. Kapril rent richting de bal. Kapril haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Panourgias de bal onder controle te krijgen. Kapril bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapril haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - Perakia 1:2

86e minuut.
Dalaras is nu in balbezit. Dalaras passt de bal in één keer door. Panourgias rent richting de bal. Kammenos is nu in balbezit. Kammenos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 55%, Perakia 45%.
Axilleas Lamias - Perakia 1:2