Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA ΣΠΑΡΤΗ FC
stroukis Tactiek 433
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 58.9
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


10e minuut.
Nersesyan onderschept slim de pass. Nersesyan passt de bal in één keer door. Karniszowaty speelt de bal door. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Inworp. Karniszowaty met de inworp. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek schiet op doel. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:0

29e minuut.
Tardif rent richting de bal. Abromeit rent richting de bal. Abromeit met een sublieme pass. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - ΣΠΑΡΤΗ FC 2:0

41e minuut.
Mettovaara geeft een hoge lob. Antas is nu in balbezit. Ilca rent richting de bal. Antas verovert de bal door een tackle van achteren. Antas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 56%, ΣΠΑΡΤΗ FC 44%.
ANDRITSAINA - ΣΠΑΡΤΗ FC 2:0

53e minuut.
Leal is nu in balbezit. Leal passt de bal met de wreef. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - ΣΠΑΡΤΗ FC 3:0

54e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar passt de bal in één keer door. Dařílek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pigniczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Leal kopt de bal weg. Klungelig pakt Grădescu de bal. Karniszowaty is nu in balbezit. Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu geeft een hoge lob. Futó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Romaniewicz geeft een lange en hoge pass. Antas kopt de bal weg. Tobar rent richting de bal. Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nusko speelt de bal door. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu speelt de bal door. Klungelig pakt Ximenez de bal. Ximenez geeft een hoge lob. Fronczewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hrenciuc trapt de bal weg. Abromeit rent richting de bal. Abromeit passt de bal in één keer door. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - ΣΠΑΡΤΗ FC 4:0

80e minuut.
Nusko is nu in balbezit. Romaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniewicz probeert naar een medespeler te passen. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Karniszowaty speelt de bal door. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki passt de bal in één keer door. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 56%, ΣΠΑΡΤΗ FC 44%.
ANDRITSAINA - ΣΠΑΡΤΗ FC 4:0