Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΣΠΑΡΤΗ FC ANDRITSAINA
433 Tactiek stroukis
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten solid
very good Passen good
outstanding Verdedigen solid


7e minuut.
Gniadek kopt de bal weg. Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu passt de bal in één keer door. Mettovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettovaara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ximenez rent richting de bal. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal passt de bal in één keer door. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abromeit verovert de bal door een tackle van achteren. Abromeit geeft een lange en hoge pass. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Ximenez de bal. Roşca onderschept slim de pass. Čuba met een sublieme pass. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Leal maakt een afschuwelijke overtreding. Fronczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Čuba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsiartas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Daar is Nusko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu speelt de bal door. Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara geeft een hoge lob. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsiartas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 46%, ANDRITSAINA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΣΠΑΡΤΗ FC - ANDRITSAINA 0:0

53e minuut.
Chalkias is nu in balbezit. Chalkias geeft de bal voor. Ximenez kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Abromeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Abromeit passt de bal zonder na te denken. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - ANDRITSAINA 0:1

67e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobar. Fronczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čuba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antas krijgt zijn hoofd ertegen. Tsiartas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΣΠΑΡΤΗ FC - ANDRITSAINA 1:1

68e minuut.
Gniadek met een sublieme pass. Mettovaara rent richting de bal. Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Antas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - ANDRITSAINA 2:1

74e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Čuba rent richting de bal. Čuba geeft een lange en hoge pass. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ... Tsiartas bokst de bal weg.

78e minuut.
Tardif geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abromeit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Grădescu passt de bal in één keer door. Čuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba probeert naar een medespeler te passen. Antas rent richting de bal. Antas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Kostúrko komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Futó komt het veld opgelopen. Futó trapt de bal weg van het doel. Grădescu kopt de bal weg. Čuba rent richting de bal. Čuba geeft een hoge lob. Antas springt en kopt de bal. Futó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 41%, ANDRITSAINA 59%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - ANDRITSAINA 2:1