Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS akrata
PIGASOS Tactiek 4-3-33
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 57.2
uitmuntend Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Cammilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammilli geeft de bal voor. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - akrata 0:1

6e minuut.
Raineri probeert naar een medespeler te passen. Sukarevičius met een sublieme pass. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalko is nu in balbezit. Mihalko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - akrata 0:2

9e minuut.
Sukarevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Sukarevičius passt de bal in één keer door. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Kmiecik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Cammilli passt de bal met de wreef. Dec heeft problemen om de bal te vangen. Dec geeft de bal voor. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Cadima bokst de bal weg.

11e minuut.
Iordãnescu geeft de bal voor. Mihalko is nu in balbezit. Borrero rent richting de bal. Mihalko verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalko schiet op doel. Cadima bokst de bal weg.

16e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Żymirski met een sublieme pass. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Kmiecik bokst de bal weg. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - akrata 1:2

19e minuut.
Sukarevičius kopt de bal weg. Mihalko rent richting de bal. Azpurua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihalko raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihalko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Foronda rent richting de bal. Mihalko onderschept slim de pass. Matador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matador krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Aldavert kopt de bal weg. Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado begaat een overtreding. Salgado krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Borrero geeft de bal voor. Cammilli is nu in balbezit. Cammilli geeft de bal voor. Skarbø rent richting de bal. Skarbø schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Matador is nu in balbezit. Matador passt de bal in één keer door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Kljajić probeert de bal aan de voet te houden. Kmiecik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić geeft de bal voor. Dec met een sublieme pass. Mihalko is nu in balbezit. Mihalko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 56%, akrata 44%.
OLYMPOS - akrata 1:2

47e minuut.
Matador speelt de bal door. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Kmiecik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLYMPOS - akrata 2:2

56e minuut.
Gallen neemt vlug de vrije trap. Daar is Borrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec schiet op doel. Cadima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - akrata 2:3

64e minuut.
Dufour rent richting de bal. Skarbø verovert de bal door een tackle van achteren. Skarbø met een sublieme pass. Daar is Mihalko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Borrero speelt de bal door. Mihalko rent richting de bal. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - akrata 2:4

65e minuut.
Bunce komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cammilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammilli passt de bal in één keer door. Sukarevičius probeert naar een medespeler te passen. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø schiet op doel. Cadima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Aldavert de bal onder controle te krijgen. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø met een sublieme pass. Mihalko is nu in balbezit. Mihalko haalt uit met een fantastische trap. Cadima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Żymirski passt de bal zonder na te denken. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado passt de bal zonder na te denken. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Kmiecik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Dec kopt de bal weg. Mihalko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foronda. Foronda krijgt een gele kaart. Mihalko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sukarevičius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 52%, akrata 48%.
OLYMPOS - akrata 2:4