Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata OLYMPOS
4-3-33 Tactiek PIGASOS
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Salgado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepicheo. Salgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldavert met een snel genomen vrije trap. Wielgo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Cavalli kopt de bal weg. Sukarevičius geeft een hoge lob. Arnoldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø onderschept slim de pass. Skarbø schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mojarro geeft een hoge lob. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borrero krijgt een gele kaart. Skarbø is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skarbø neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

9e minuut.
Sukarevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu geeft de bal voor. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukarevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawadziłło rent richting de bal. Cavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sukarevičius rent richting de bal. Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli onderschept slim de pass. Cavalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wielgo probeert naar een medespeler te passen. Kljajić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skarbø is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borrero. Skarbø raakt geblesseerd tijdens het duel. Mojarro komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Cavalli is nu in balbezit. Borrero maakt een afschuwelijke overtreding. Borrero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 45%, OLYMPOS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akrata - OLYMPOS 0:0

46e minuut.
Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarbø onderschept slim de pass. Cavalli is nu in balbezit. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Cadima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Sukarevičius is nu in balbezit. Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sukarevičius neemt de hoekschop. Cavalli krijgt zijn hoofd ertegen. Cadima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Gallen onderschept slim de pass. Gallen speelt de bal door. Iordãnescu met een sublieme pass. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gallen onderschept slim de pass. Gallen met een sublieme pass. Sukarevičius met een sublieme pass. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø schiet op doel. Cadima bokst de bal weg. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. Cadima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klungelig pakt Wielgo de bal. Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy passt de bal met de wreef. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. Perinčić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Zawadziłło speelt de bal door. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko speelt de bal door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dufour is nu in balbezit. Cavalli onderschept slim de pass. Cavalli geeft een hoge lob. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sukarevičius geeft een lange en hoge pass. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø passt de bal zonder na te denken. Daar is Zeki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 32%, OLYMPOS 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akrata - OLYMPOS 0:0