Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axilleas Lamias SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
Normal Tactiek κοκ
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Van de putte rent richting de bal. Van de putte passt de bal zonder na te denken. Massote probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Van de putte rent richting de bal. Van de putte met een sublieme pass. Warzych rent richting de bal. Warzych schiet op doel. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

18e minuut.
Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Diklan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Hưng zal de hoekschop nemen. Massote springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Amft geeft de bal voor. Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki heeft problemen om de bal te vangen. Wlisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:2

23e minuut.
Donocik geeft de bal voor. Hoàng Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng met een sublieme pass. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hoàng Hưng geeft de bal voor. Diklan rent richting de bal. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bountouris passt de bal met de wreef. Köseoğlu is nu in balbezit. Śmietana begaat een overtreding. Śmietana krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kapril bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszel onderschept slim de pass. Kiszel geeft een hoge lob. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Massote kopt de bal weg. Daar is Ignasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen haalt uit met een fantastische trap. Blovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Van de putte passt de bal met de wreef. Massote is nu in balbezit. Massote passt de bal met de wreef. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Van de putte rent richting de bal. Van de putte passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng speelt de bal door. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 77%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 23%.
Axilleas Lamias - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:2

50e minuut.
Köseoğlu is nu in balbezit. Śmietana onderschept slim de pass. Śmietana geeft de bal voor. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Foiros passt de bal met de wreef. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tucki krijgt een gele kaart. Wlisłocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wlisłocki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Massote passt de bal zonder na te denken. Warzych is nu in balbezit. Diklan begaat een overtreding. Diklan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Massote is nu in balbezit. Massote speelt de bal door. Daar is Warzych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych schiet op doel. Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Diklan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:3

68e minuut.
Kuwas komt het veld opgelopen. Wullaert komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Trung Phong geeft een hoge lob. Daar is Diklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki rent richting de bal. Wlisłocki onderschept slim de pass. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:4

77e minuut.
Trung Phong met een sublieme pass. Van de putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte speelt de bal door. Warzych rent richting de bal. Warzych schiet op doel. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:5

84e minuut.
Klungelig pakt Van de putte de bal. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bountouris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kopitsis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Doeltrap. Nørlund met een harde bal richting middenveld. Massote kopt de bal weg. Wlisłocki probeert de bal met de borst te controleren. Wlisłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 74%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 26%.
Axilleas Lamias - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:5