Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ Axilleas Lamias
κοκ Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Szczerski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurşun de bal. Kurşun probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Szczerski rent richting de bal. Szczerski haalt uit met een fantastische trap. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Szczerski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Wlisłocki is nu in balbezit. Köseoğlu begaat een overtreding. Wlisłocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fudała met een snel genomen vrije trap. Diklan heeft problemen om de bal te vangen. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Eliaçık kopt de bal weg. Kurşun is nu in balbezit. Met opzet legt Sym zijn tegenspeler op de grond. Sym krijgt een gele kaart. Kurşun raakt geblesseerd tijdens het duel. Snijders zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bountouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Saganowski onderschept slim de pass. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczerski controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kurşun kopt de bal weg. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki passt de bal zonder na te denken. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski schiet op doel. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Fydrych geeft een hoge lob. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki speelt de bal door. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wlisłocki onderschept slim de pass. Wlisłocki passt de bal in één keer door. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 1:0

19e minuut.
Kurşun kopt de bal weg. Szczerski is nu in balbezit. Sym rent richting de bal. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski schiet op doel. Nørlund bokst de bal weg.

21e minuut.
Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşun geeft de bal voor. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Baszak geeft een hoge lob. Szczerski kopt de bal weg. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 2:0

26e minuut.
Sym is nu in balbezit. Szczerski onderschept slim de pass. Szczerski probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 3:0

28e minuut.
Kurşun met een sublieme pass. Fudała is nu in balbezit. Fudała passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 4:0

32e minuut.
Krüzen probeert naar een medespeler te passen. Kapril rent richting de bal. Kapril passt de bal met de wreef. Köseoğlu rent richting de bal. Köseoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 4:1

34e minuut.
Kurşun speelt de bal door. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki met een sublieme pass. Daar is Szczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nørlund trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurşun geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 5:1

41e minuut.
Kurşun geeft een lange en hoge pass. Tucki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eliaçık geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczerski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tucki kopt de bal weg. Bountouris heeft problemen om de bal te vangen. Fudała geeft de bal voor. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 34%, Axilleas Lamias 66%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 5:1

47e minuut.
Nørlund trapt de bal weg van het doel. Inworp. Eliaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diklan kopt de bal weg. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała geeft een lange en hoge pass. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski draait met de bal, schiet en ... Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kurşun speelt de bal door. Szczerski rent richting de bal. Bigalis is nu in balbezit. Szczerski onderschept slim de pass. Szczerski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nørlund met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fudała de bal. Bountouris verovert de bal door een tackle van achteren. Bountouris met een sublieme pass. Köseoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Wlisłocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Bountouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nørlund trapt de bal weg van het doel. Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık speelt de bal door. Szczerski rent richting de bal. Szczerski schiet op doel. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Diklan trapt de bal weg van het doel. Eliaçık kopt de bal weg. Szczerski probeert de bal aan de voet te houden. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Eliaçık kopt de bal weg. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık geeft een hoge lob. Szczerski kopt de bal weg. Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nørlund trapt de bal weg van het doel. Kurşun probeert naar een medespeler te passen. Szczerski rent richting de bal. Szczerski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kurşun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bountouris rent richting de bal. Bountouris probeert naar een medespeler te passen. Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt Bountouris de bal. Fudała rent richting de bal. Fudała speelt de bal door. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 6:1

76e minuut.
Sym speelt de bal door. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık met een sublieme pass. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Eliaçık kopt de bal weg. Bigalis rent richting de bal. Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski haalt uit met een fantastische trap. Tucki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 7:1

82e minuut.
Tucki geeft een hoge lob. Magagnin probeert de bal met de borst te controleren. Magagnin met een sublieme pass. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Eliaçık probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki speelt de bal door. Daar is Szczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Szczerski de bal. Diklan rent richting de bal. Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 8:1

85e minuut.
Fudała rent richting de bal. Fudała geeft een hoge lob. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 22%, Axilleas Lamias 78%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Axilleas Lamias 8:1