Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA akrata
stroukis Tactiek 4-3-33
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


22e minuut.
Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu met een sublieme pass. Zeki rent richting de bal. Zeki schiet op doel. Tsiartas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - akrata 0:1

28e minuut.
Kaviedes verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sukarevičius neemt de hoekschop. Cavalli springt en kopt de bal. Tsiartas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - akrata 0:2

34e minuut.
Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raineri verovert de bal door een tackle van achteren. Raineri probeert naar een medespeler te passen. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Zeki kopt de bal weg. Ilca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mojarro met een sublieme pass. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki passt de bal in één keer door. Skarbø rent richting de bal. Skarbø schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ilca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojarro met een snelle inworp. Zeki rent richting de bal. Zeki schiet op doel. Tsiartas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 62%, akrata 38%.
ANDRITSAINA - akrata 0:2

48e minuut.
Vangov rent richting de bal. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Raineri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karniszowaty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vangov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Perinčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

52e minuut.
Tobar geeft de bal voor. Dařílek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojarro. Mojarro krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Vangov de bal. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perinčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Daar is Zeki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki passt de bal in één keer door. Sukarevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Tsiartas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Nusko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 59%, akrata 41%.
ANDRITSAINA - akrata 0:2