Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS ΣΠΑΡΤΗ FC
PIGASOS Tactiek 433
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 58.3
formidable Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Klungelig pakt Fronczewski de bal. Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ximenez verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenez passt de bal zonder na te denken. Dufour probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski schiet op doel. Cadima bokst de bal weg.

12e minuut.
Riccelli speelt de bal door. Azpurua heeft problemen om de bal te vangen. Riccelli verovert de bal door een tackle van achteren. Riccelli geeft een lange en hoge pass. Mettovaara maakt een snoekduik en kopt de bal. Cadima bokst de bal weg.

15e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski rent richting de bal. Azpurua is nu in balbezit. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Azpurua geeft de bal voor. Grădescu kopt de bal weg. Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara schiet op doel. Cadima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:1

34e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Čuba de bal. Čuba geeft een lange en hoge pass. Mettovaara krijgt zijn hoofd ertegen. Cadima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zawadziłło heeft problemen om de bal te vangen. Mettovaara rent richting de bal. Mettovaara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:2

36e minuut.
Azpurua geeft de bal voor. Smółko is nu in balbezit. Daar is Smółko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smółko geeft de bal voor. Wielgo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 54%, ΣΠΑΡΤΗ FC 46%.
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:2

56e minuut.
Foronda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stenka komt het veld opgelopen. Čuba wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mettovaara rent richting de bal. Borrero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mettovaara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fronczewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cadima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:3

66e minuut.
Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadek is nu in balbezit. Billy is nu in balbezit. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 2:3

70e minuut.
Cadima probeert naar een medespeler te passen. Billy kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Marujo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 3:3

78e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Aldavert geeft de bal voor. Gniadek rent richting de bal. Salgado onderschept slim de pass. Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Billy met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado speelt de bal door. Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 48%, ΣΠΑΡΤΗ FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLYMPOS - ΣΠΑΡΤΗ FC 3:3