Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obrien Axilleas Lamias
4-1-3-2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 23.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dräger onderschept slim de pass. Mantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantos passt de bal in één keer door. Duy Quang rent richting de bal. Duy Quang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Axilleas Lamias 1:0

10e minuut.
Foiros is nu in balbezit. Foiros passt de bal in één keer door. Ignasz geeft een hoge lob. Kapril rent richting de bal. Kapril haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mantos passt de bal met de wreef. Duy Quang is nu in balbezit. Dräger rent richting de bal. Duy Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Quang haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bajer geeft de bal voor. Koyam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donocik. Donocik krijgt een gele kaart. Koyam raakt geblesseerd tijdens het duel. Mantos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dräger krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Abadía met een harde bal richting middenveld. Sym geeft de bal voor. Kapril bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapril schiet op doel. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Foiros passt de bal in één keer door. Bergl verovert de bal door een tackle van achteren. Kapril bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapril draait met de bal, schiet en ... Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
obrien - Axilleas Lamias 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 46%, Axilleas Lamias 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
obrien - Axilleas Lamias 1:1

46e minuut.
Kotuniak komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă met een sublieme pass. Duy Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Quang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Axilleas Lamias 2:1

59e minuut.
Ivansuc geeft een lange en hoge pass. Baltă rent richting de bal. Baltă met een sublieme pass. Duy Quang is nu in balbezit. Duy Quang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Duy Quang rent richting de bal. Diklan verovert de bal door een tackle van achteren. Diklan met een sublieme pass. Dräger rent richting de bal. Dräger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sym kopt de bal weg. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc probeert naar een medespeler te passen. Kapril rent richting de bal. Kapril haalt uit met een fantastische trap. Abadía bokst de bal weg.

65e minuut.
Tucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bigalis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Koyam geeft een hoge lob. Daar is Diklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dräger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dräger haalt uit met een fantastische trap. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Axilleas Lamias 3:1

68e minuut.
Stoyanov passt de bal zonder na te denken. Koyam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignasz. Ignasz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bajer is nu in balbezit. Bajer geeft een hoge lob. Dräger is nu in balbezit. Dräger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - Axilleas Lamias 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 34%, Axilleas Lamias 66%.
obrien - Axilleas Lamias 4:1