Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axilleas Lamias obrien
Normal Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 24
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Kofos probeert naar een medespeler te passen. Mantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantos passt de bal zonder na te denken. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kofos is nu in balbezit. Ignasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kofos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivansuc heeft problemen om de bal te vangen. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Tucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ivansuc is nu in balbezit. Kofos is nu in balbezit. Kofos speelt de bal door. Mantos is nu in balbezit. Mantos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Donocik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dianovský met de inworp. Mantos probeert de bal met de borst te controleren. Mantos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Tucki de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Klungelig pakt Tucki de bal. Mantos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Donocik ... Strafschop! Donocik krijgt een gele kaart. Mantos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivansuc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bountouris is nu in balbezit. Kofos verovert de bal door een tackle van achteren. Kofos speelt de bal door. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotuniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 80%, obrien 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Axilleas Lamias - obrien 0:0

53e minuut.
Saganowski met een snelle inworp. Köseoğlu is nu in balbezit. Baltă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baltă krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. Baltă met een snelle inworp. Ivansuc probeert de bal met de borst te controleren. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mantos probeert naar een medespeler te passen. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos draait met de bal, schiet en ... Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - obrien 0:1

82e minuut.
Tucki rent richting de bal. Kofos onderschept slim de pass. Mantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kofos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dianovský zal de hoekschop nemen. Kofos controleert de bal met de borst. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Mantos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nørlund bokst de bal weg.

85e minuut.
Ignasz geeft een hoge lob. Daar is Kotuniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotuniak geeft de bal voor. Ivansuc springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Tucki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 70%, obrien 30%.
Axilleas Lamias - obrien 0:1