Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ Perakia
κοκ Tactiek 1st
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 26.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Trung Phong met een sublieme pass. Leonardos met een sublieme pass. Diomataris rent richting de bal. Hoàng Hưng onderschept slim de pass. Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wlisłocki de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 1:0

3e minuut.
Warzych is nu in balbezit. Warzych passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Massote onderschept slim de pass. Massote passt de bal met de wreef. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 2:0

7e minuut.
Vavák geeft een hoge lob. Kribalis heeft problemen om de bal te vangen. Warzych is nu in balbezit. Warzych schiet op doel. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 3:0

12e minuut.
Kokkalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki speelt de bal door. Warzych rent richting de bal. Warzych schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kribalis speelt de bal door. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 4:0

15e minuut.
Kokkalis probeert naar een medespeler te passen. Kurşun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diomataris heeft problemen om de bal te vangen. Warzych is nu in balbezit. Warzych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 5:0

20e minuut.
Kurşun speelt de bal door. Massote probeert naar een medespeler te passen. Katsiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kribalis is nu in balbezit. Kribalis met een sublieme pass. Diomataris bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mikedis trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dalaras de bal. Massote is nu in balbezit. Massote geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 6:0

33e minuut.
Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych rent richting de bal. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koltsidas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Koltsidas met een harde bal richting middenveld. Massote is nu in balbezit. Massote geeft een hoge lob. Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vavák rent richting de bal. Vavák geeft de bal voor. Warzych kopt de bal weg. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 28%, Perakia 72%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 6:0

46e minuut.
Wlisłocki speelt de bal door. Warzych rent richting de bal. Warzych passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 7:0

51e minuut.
Kammenos met een sublieme pass. Panourgias heeft problemen om de bal te vangen. Panourgias passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koltsidas de bal. Koltsidas verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Koltsidas speelt de bal door. Diomataris rent richting de bal. Diomataris geeft de bal voor. Trung Phong heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phong speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 8:0

75e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Massote kopt de bal weg. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Katsiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Katsiaros de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 33%, Perakia 67%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Perakia 9:0