Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perakia SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
1st Tactiek κοκ
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
26.3 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen weak


10e minuut.
Doeltrap. Mikedis met een harde bal richting middenveld. Eliaçık geeft de bal voor. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Eliaçık probeert naar een medespeler te passen. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koltsidas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Koltsidas geeft een lange en hoge pass. Eliaçık controleert de bal met de borst. Eliaçık met een sublieme pass. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Koltsidas met een harde bal richting middenveld. Kurşun kopt de bal weg. Diomataris rent richting de bal. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki geeft een lange en hoge pass. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczerski rent richting de bal. Szczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

39e minuut.
Diomataris is nu in balbezit. Wlisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wlisłocki geeft een lange en hoge pass. Szczerski heeft problemen om de bal te vangen. Szczerski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 69%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 31%.
Perakia - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

46e minuut.
Du Rheart komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Panourgias onderschept slim de pass. Panourgias passt de bal zonder na te denken. Dalaras met een sublieme pass. Kammenos rent richting de bal. Kammenos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kurşun probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki passt de bal in één keer door. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski haalt uit met een fantastische trap. Mikedis bokst de bal weg.

63e minuut.
Wlisłocki geeft de bal voor. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wlisłocki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:2

65e minuut.
Du Rheart probeert de bal met de borst te controleren. Du Rheart passt de bal met de wreef. Eliaçık speelt de bal door. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Warzych komt het veld opgelopen. Olszewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Eliaçık heeft problemen om de bal te vangen. Eliaçık probeert naar een medespeler te passen. Warzych kan de bal niet met de borst controleren. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Koltsidas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kribalis trapt de bal weg van het doel. Eliaçık controleert de bal met de borst. Eliaçık passt de bal zonder na te denken. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık speelt de bal door. Szczerski is nu in balbezit. Szczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:3

89e minuut.
Katsiaros rent richting de bal. Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski met een sublieme pass. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Koltsidas trapt de bal weg. Klungelig pakt Eliaçık de bal. Eliaçık met een sublieme pass. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koltsidas verovert de bal door een tackle van achteren. Fudała geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 66%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 34%.
Perakia - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:3