Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΣΠΑΡΤΗ FC SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
433 Tactiek souper352
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 46.5
formidable Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen adequate


1e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een hoge lob. Čuba rent richting de bal. Čuba geeft een hoge lob. Antas springt en kopt de bal. Sjøvold bokst de bal weg.

4e minuut.
Inworp. Eliaçık met de inworp. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong geeft de bal voor. Wlisłocki springt en kopt de bal. Marujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Chalkias geeft de bal voor. Inworp. Bánki met de inworp. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Eliaçık is nu in balbezit. Eliaçık passt de bal in één keer door. Bánki probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Marujo trapt de bal weg van het doel. Damian is nu in balbezit. Bánki is nu in balbezit. Bánki geeft een lange en hoge pass. Gniadek kopt de bal weg. Marujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Bánki begaat een overtreding. Fronczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Čuba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gniadek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grădescu de bal onder controle te krijgen. Damian is nu in balbezit. Damian geeft de bal voor. Wlisłocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ximenez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Phong. Ximenez raakt geblesseerd tijdens het duel. Čuba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski met een sublieme pass. Mettovaara geeft een hoge lob. Antas krijgt zijn hoofd ertegen. Sjøvold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

28e minuut.
Eliaçık speelt de bal door. Radan rent richting de bal. Radan met een sublieme pass. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel. Marujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tardif passt de bal zonder na te denken. Mettovaara heeft problemen om de bal te vangen. Mettovaara passt de bal in één keer door. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski draait met de bal, schiet en ... Sjøvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:0

32e minuut.
Inworp. Mettovaara met een snelle inworp. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Antas krijgt zijn hoofd ertegen. Sjøvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Antas springt en kopt de bal. Sjøvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian met een sublieme pass. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki schiet op doel. Marujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radan maakt een snoekduik en kopt de bal. Marujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 47%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 53%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:0

47e minuut.
Bánki is nu in balbezit. Mettovaara onderschept slim de pass. Mettovaara geeft een hoge lob. Antas springt en kopt de bal. Sjøvold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 3:0

50e minuut.
Chalkias met een sublieme pass. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Mettovaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettovaara probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antas de bal onder controle te krijgen. Sjøvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Ximenez kopt de bal weg. Antas is nu in balbezit. Ispas rent richting de bal. Antas onderschept slim de pass. Antas draait met de bal, schiet en ... Sjøvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Trung Phong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurşun komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Fronczewski kopt de bal weg. Chiran is nu in balbezit. Antas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Damian passt de bal met de wreef. Eliaçık is nu in balbezit. Čuba met een sublieme pass. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gniadek onderschept slim de pass. Gniadek geeft een hoge lob. Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara geeft een hoge lob. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 51%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 49%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 3:0