Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obrien akrata
4-1-3-2 Tactiek 4-3-33
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 15
24.3 gemiddelde waardering 54.8
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Cammilli met een sublieme pass. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø probeert naar een medespeler te passen. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Abadía bokst de bal weg.

3e minuut.
Giotis geeft een hoge lob. Lepicheo kopt de bal weg. Bergl heeft problemen om de bal te vangen. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Sukarevičius speelt de bal door. Cammilli rent richting de bal. Cammilli passt de bal zonder na te denken. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cammilli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sobek rent richting de bal. Skarbø verovert de bal door een tackle van achteren. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu met een sublieme pass. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Abadía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen geeft een lange en hoge pass. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap. Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:1

16e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Sobek is nu in balbezit. Skarbø onderschept slim de pass. Skarbø schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Koyam de bal onder controle te krijgen. Cammilli met een sublieme pass. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:2

22e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu speelt de bal door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Abadía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu met een sublieme pass. Skarbø rent richting de bal. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:3

35e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Zeki rent richting de bal. Cammilli is nu in balbezit. Cammilli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:4

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotuniak komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 73%, akrata 27%.
obrien - akrata 0:4

46e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø schiet op doel. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:5

49e minuut.
Cammilli met een snelle inworp. Koyam is nu in balbezit. Dec onderschept slim de pass. Dec draait met de bal, schiet en ... Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:6

50e minuut.
Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallen met een snelle inworp. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel. Abadía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:7

55e minuut.
Dec heeft problemen om de bal te vangen. Giotis is nu in balbezit. Dec onderschept slim de pass. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Abadía bokst de bal weg.

64e minuut.
Skarbø onderschept slim de pass. Skarbø passt de bal in één keer door. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:8

66e minuut.
Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak begaat een overtreding. Skarbø raakt geblesseerd tijdens het duel. Iordãnescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skarbø kopt de bal weg. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dec heeft problemen om de bal te vangen. Dec schiet op doel. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ivansuc kopt de bal weg. Kotuniak probeert de bal aan de voet te houden. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. Cammilli rent richting de bal. Cammilli geeft een hoge lob. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:9

75e minuut.
Cammilli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gerlac komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Iordãnescu met een sublieme pass. Skarbø heeft problemen om de bal te vangen. Skarbø schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dec met een sublieme pass. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:10

80e minuut.
Klungelig pakt Ivansuc de bal. Ivansuc met een sublieme pass. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - akrata 0:11

85e minuut.
Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kotuniak kan de bal niet met de borst controleren. Skarbø is nu in balbezit. Koyam rent richting de bal. Skarbø verovert de bal door een tackle van achteren. Skarbø schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sukarevičius passt de bal in één keer door. Gerlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlac speelt de bal door. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gerlac is nu in balbezit. Gerlac met een sublieme pass. Dec rent richting de bal. Klungelig pakt Dec de bal. Dec schiet op doel. Abadía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skarbø de bal. Ivansuc begaat een overtreding. Skarbø is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iordãnescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 75%, akrata 25%.
obrien - akrata 0:11