Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata obrien
4-3-33 Tactiek 4-1-3-2
64% Balbezit 36%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 25.9
uitstekend Schieten hopeloos
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlac probeert naar een medespeler te passen. Cavalli is nu in balbezit. Cavalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lepicheo probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu geeft een hoge lob. Zeki springt en kopt de bal. Kapias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoyanov kopt de bal weg. Gerlac heeft problemen om de bal te vangen. Ivansuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivansuc krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gerlac raakt geblesseerd tijdens het duel. Kossok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zeki kopt de bal weg. Sobek is nu in balbezit. Thielen onderschept slim de pass. Thielen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dianovský met een snelle inworp. Iordãnescu rent richting de bal. Met opzet legt Stoyanov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stoyanov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stoyanov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Iordãnescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lepicheo met een snel genomen vrije trap. Thielen kopt de bal weg. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 1:0

24e minuut.
Zeki onderschept slim de pass. Zeki passt de bal zonder na te denken. Cavalli is nu in balbezit. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sukarevičius passt de bal in één keer door. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Kapias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 2:0

36e minuut.
Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Thielen rent richting de bal. Bergl met een sublieme pass. Thielen rent richting de bal. Thielen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lepicheo met een sublieme pass. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu speelt de bal door. Thielen rent richting de bal. Thielen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lepicheo is nu in balbezit. Lepicheo geeft de bal voor. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Kapias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Gerlac de bal. Gerlac geeft een lange en hoge pass. Sobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki onderschept slim de pass. Zeki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 4:0

45e minuut.
Graikousis komt het veld opgelopen. Kotuniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 34%, obrien 66%.
akrata - obrien 4:0

48e minuut.
Gerlac passt de bal in één keer door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Thielen met de inworp. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu geeft een hoge lob. Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 5:0

69e minuut.
Thielen verovert de bal door een tackle van achteren. Graikousis is nu in balbezit. Thielen verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Thielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thielen schiet op doel. Kapias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 6:0

70e minuut.
Gerlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlac passt de bal met de wreef. Cavalli is nu in balbezit. Cavalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 7:0

75e minuut.
Gerlac geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu kopt de bal weg. Daar is Cavalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Kapias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 8:0

77e minuut.
Sukarevičius kopt de bal weg. Gerlac is nu in balbezit. Gerlac passt de bal zonder na te denken. Cavalli rent richting de bal. Cavalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cavalli is nu in balbezit. Cavalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 9:0

79e minuut.
Gerlac rent richting de bal. Gerlac passt de bal met de wreef. Cavalli is nu in balbezit. Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Kapias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 10:0

81e minuut.
Graikousis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepicheo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Iordãnescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Przyziółkiewicz de bal. Cavalli is nu in balbezit. Cavalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 11:0

84e minuut.
Ivansuc met een sublieme pass. Klungelig pakt Mantos de bal. Cavalli rent richting de bal. Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Kapias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 12:0

89e minuut.
Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerlac met een snelle inworp. Cavalli is nu in balbezit. Cavalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - obrien 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 30%, obrien 70%.
akrata - obrien 13:0