Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axilleas Lamias ANDRITSAINA
Normal Tactiek stroukis
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 48.8
poor Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Bountouris kopt de bal weg. Daar is Abromeit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abromeit probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karniszowaty zal de hoekschop nemen. Daar is Pigniczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:1

4e minuut.
Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Saganowski heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki passt de bal met de wreef. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:2

11e minuut.
Pigniczki rent richting de bal. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki is nu in balbezit. Leal is nu in balbezit. Leal draait met de bal, schiet en ... Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Leal speelt de bal door. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:3

18e minuut.
Karniszowaty geeft de bal voor. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki passt de bal in één keer door. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Nørlund bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:4

20e minuut.
Nørlund trapt de bal weg. Abromeit kopt de bal weg. Saganowski heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek rent richting de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diklan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Karniszowaty kan de bal niet met de borst controleren. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal zonder na te denken. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty onderschept slim de pass. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:5

30e minuut.
Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:6

31e minuut.
Sym bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal onderschept slim de pass. Leal probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:7

33e minuut.
Leal speelt de bal door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal passt de bal met de wreef. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Abromeit kopt de bal weg. Klungelig pakt Saganowski de bal. Dařílek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dařílek krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Leal probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Daar is Pigniczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Krüzen geeft een lange en hoge pass. Ignasz kopt de bal weg. Köseoğlu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Abromeit kopt de bal weg. Daar is Dařílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařílek passt de bal met de wreef. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Karniszowaty geeft de bal voor. Sym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diklan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Pigniczki geeft een hoge lob. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Diklan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 75%, ANDRITSAINA 25%.
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:8

49e minuut.
Abromeit met een sublieme pass. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Dařílek rent richting de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Abromeit is nu in balbezit. Abromeit geeft een lange en hoge pass. Daar is Diklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal passt de bal zonder na te denken. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek verovert de bal door een tackle van achteren. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Leal rent richting de bal. Leal speelt de bal door. Pigniczki probeert de bal met de borst te controleren. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Abromeit probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nusko passt de bal in één keer door. Pigniczki probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty probeert de bal met de borst te controleren. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:9

63e minuut.
Abromeit kopt de bal weg. Klungelig pakt Pigniczki de bal. Karniszowaty met een sublieme pass. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Abromeit is nu in balbezit. Abromeit probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nørlund met een sublieme pass. Abromeit kopt de bal weg. Bigalis heeft problemen om de bal te vangen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:10

71e minuut.
Krüzen is nu in balbezit. Nusko onderschept slim de pass. Nusko probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Daar is Donocik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal onderschept slim de pass. Leal passt de bal in één keer door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dařílek rent richting de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:11

82e minuut.
Leal speelt de bal door. Nusko probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki rent richting de bal. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:12

89e minuut.
Abromeit met de inworp. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 91%, ANDRITSAINA 9%.
Axilleas Lamias - ANDRITSAINA 0:12