Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA Axilleas Lamias
stroukis Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 22.5
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Saganowski met een snelle inworp. Dařílek rent richting de bal. Bountouris is nu in balbezit. Dařílek onderschept slim de pass. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Leal speelt de bal door. Dařílek is nu in balbezit. Tucki rent richting de bal. Karniszowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 1:0

6e minuut.
Leal met een snelle inworp. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Dařílek rent richting de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dařílek passt de bal met de wreef. Karniszowaty rent richting de bal. Dařílek rent richting de bal. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abromeit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 2:0

13e minuut.
Nusko is nu in balbezit. Kaviedes probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty speelt de bal door. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Saganowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Nusko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nusko geeft een hoge lob. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Abromeit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abromeit passt de bal zonder na te denken. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty schiet op doel. Sym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Karniszowaty is nu in balbezit. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal zonder na te denken. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 3:0

31e minuut.
Abromeit onderschept slim de pass. Abromeit heeft problemen om de bal te vangen. Abromeit geeft de bal voor. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Krüzen probeert naar een medespeler te passen. Köseoğlu rent richting de bal. Köseoğlu passt de bal zonder na te denken. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Leal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Abromeit heeft problemen om de bal te vangen. Abromeit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nørlund trapt de bal weg van het doel. Leal kopt de bal weg. Karniszowaty is nu in balbezit. Abromeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Abromeit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Abromeit passt de bal in één keer door. Tucki is nu in balbezit. Karniszowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Sym is nu in balbezit. Abromeit onderschept slim de pass. Abromeit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karniszowaty de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 15%, Axilleas Lamias 85%.
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 3:0

48e minuut.
Abromeit met een sublieme pass. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek passt de bal met de wreef. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Leal kopt de bal weg. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Leal passt de bal in één keer door. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek passt de bal zonder na te denken. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kostúrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Abromeit is nu in balbezit. Abromeit passt de bal zonder na te denken. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kostúrko kopt de bal weg. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek onderschept slim de pass. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 4:0

61e minuut.
Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Abromeit rent richting de bal. Abromeit passt de bal met de wreef. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Leal speelt de bal door. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 5:0

73e minuut.
Doeltrap. Tucki trapt de bal weg van het doel. Dařílek kopt de bal weg. Abromeit is nu in balbezit. Abromeit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kaviedes kopt de bal weg. Saganowski kan de bal niet met de borst controleren. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 6:0

75e minuut.
Ługowicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Leal met de inworp. Abromeit heeft problemen om de bal te vangen. Abromeit passt de bal met de wreef. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ługowicz draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Nørlund trapt de bal weg van het doel. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Abromeit verovert de bal door een tackle van achteren. Abromeit passt de bal in één keer door. Ługowicz rent richting de bal. Dařílek rent richting de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Ługowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal is nu in balbezit. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz schiet op doel. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 7:0

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abromeit met een snelle inworp. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Diklan probeert de bal aan de voet te houden. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 8:0

89e minuut.
Abromeit is nu in balbezit. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz speelt de bal door. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 17%, Axilleas Lamias 83%.
ANDRITSAINA - Axilleas Lamias 8:0