Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perakia OLYMPOS
1st Tactiek PIGASOS
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 53.7
poor Schieten outstanding
average Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Żymirski passt de bal zonder na te denken. Aldavert rent richting de bal. Aldavert passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Aldavert is nu in balbezit. Aldavert passt de bal met de wreef. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. Koltsidas onderschept slim de pass. Paal!

4e minuut.
Aldavert rent richting de bal. Aldavert geeft een lange en hoge pass. Musiałek kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zawadziłło kopt de bal weg. Żymirski probeert de bal aan de voet te houden. Kokkalis onderschept slim de pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Leonardos kopt de bal weg. Azpurua rent richting de bal. Kammenos verovert de bal door een tackle van achteren. Kammenos haalt uit met een fantastische trap. Cadima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cadima trapt de bal weg van het doel. Żymirski kopt de bal weg. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:1

17e minuut.
Zawadziłło speelt de bal door. Żymirski rent richting de bal. Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Katsiaros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gatsis komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Dalaras rent richting de bal. Borrero onderschept slim de pass. Borrero geeft een lange en hoge pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kammenos rent richting de bal. Billy verovert de bal door een tackle van achteren. Billy passt de bal in één keer door. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Leonardos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldavert speelt de bal door. Daar is Musiałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel. Mikedis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:2

26e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koltsidas heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Panourgias kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalaras de bal. Leonardos met een sublieme pass. Musiałek rent richting de bal. Musiałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zawadziłło kopt de bal weg. Żymirski rent richting de bal. Żymirski passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:3

30e minuut.
Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Kribalis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:4

32e minuut.
Mikedis trapt de bal weg van het doel. Zawadziłło kopt de bal weg. Billy met een sublieme pass. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert geeft de bal voor. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek schiet op doel. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Koltsidas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Musiałek neemt de hoekschop. Daar is Żymirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert passt de bal in één keer door. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek schiet op doel. Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:5

44e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Billy is nu in balbezit. Billy probeert naar een medespeler te passen. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 72%, OLYMPOS 28%.
Perakia - OLYMPOS 0:5

48e minuut.
Mikedis trapt de bal weg. Kammenos kopt de bal weg. Aldavert probeert naar een medespeler te passen. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Billy rent richting de bal. Billy passt de bal zonder na te denken. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:6

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Musiałek neemt de hoekschop. Żymirski kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:7

58e minuut.
Borrero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aldavert de bal. Aldavert passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Mikedis bokst de bal weg.

58e minuut.
Koltsidas speelt de bal door. Maladenis met een sublieme pass. Aldavert probeert naar een medespeler te passen. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Gatsis is nu in balbezit. Salgado onderschept slim de pass. Salgado schiet op doel. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Gatsis is nu in balbezit. Billy verovert de bal door een tackle van achteren. Billy passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Matador komt het veld opgelopen. Wielgo komt het veld opgelopen. Mikedis met een harde bal richting middenveld. Matador kopt de bal weg. Musiałek heeft problemen om de bal te vangen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tardif komt het veld opgelopen. Wielgo met een snelle inworp. Billy probeert naar een medespeler te passen. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Wielgo de bal. Kribalis is nu in balbezit. Wielgo verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - OLYMPOS 0:8

73e minuut.
Gatsis rent richting de bal. Leonardos is nu in balbezit. Salgado begaat een overtreding. Salgado krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Billy speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis is nu in balbezit. Salgado onderschept slim de pass. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Matador de bal. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 73%, OLYMPOS 27%.
Perakia - OLYMPOS 0:8