Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
4-3-33 Tactiek κοκ
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Sjøvold met een sublieme pass. Kljajić kopt de bal weg. Daar is Gerlac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerlac geeft de bal voor. Zeki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gerlac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec rent richting de bal. Dec passt de bal in één keer door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Raineri geeft een hoge lob. Dec kopt de bal weg. Gerlac probeert naar een medespeler te passen. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gallen rent richting de bal. Gallen geeft een lange en hoge pass. Gerlac is nu in balbezit. Gerlac geeft een hoge lob. Zeki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Iordãnescu met een snelle inworp. Skarbø rent richting de bal. Skarbø passt de bal in één keer door. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu geeft de bal voor. Sjøvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

28e minuut.
Vavák verovert de bal door een tackle van achteren. Snijders bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø onderschept slim de pass. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Sjøvold maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

31e minuut.
Trung Phong neemt de hoekschop. Radan kopt de bal weg. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Perinčić bokst de bal weg.

39e minuut.
Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki is nu in balbezit. Gerlac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerlac krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kljajić passt de bal met de wreef. Vavák rent richting de bal. Zeki onderschept slim de pass. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 44%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 56%.
akrata - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

46e minuut.
Ispas passt de bal met de wreef. Wlisłocki rent richting de bal. Gerlac maakt een afschuwelijke overtreding. Gerlac krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Kljajić speelt de bal door. Skarbø rent richting de bal. Di Sacco Agostini onderschept slim de pass. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Sjøvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gallen passt de bal in één keer door. Zeki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skarbø geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zeki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wlisłocki kopt de bal weg. Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Raineri is nu in balbezit. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Trung Phong rent richting de bal. Iordãnescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iordãnescu krijgt een gele kaart. Trung Phong raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczerski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gallen geeft een hoge lob. Trung Phong rent richting de bal. Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu speelt de bal door. Zeki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Iordãnescu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iordãnescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Skarbø is nu in balbezit. Trung Phong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skarbø is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zeki neemt zijn aanloop. Sjøvold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:0

84e minuut.
Zeki passt de bal in één keer door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal in één keer door. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Sjøvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 43%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 57%.
akrata - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:0