Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ akrata
κοκ Tactiek 4-3-33
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Dec is nu in balbezit. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian passt de bal zonder na te denken. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - akrata 1:0

6e minuut.
Gerlac passt de bal zonder na te denken. Sukarevičius speelt de bal door. Gerlac probeert naar een medespeler te passen. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zeki kopt de bal weg. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong met een sublieme pass. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan haalt uit met een fantastische trap. Kmiecik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kljajić kopt de bal weg. Gerlac rent richting de bal. Gerlac met een sublieme pass. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Wlisłocki speelt de bal door. Raineri rent richting de bal. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan draait met de bal, schiet en ... Kmiecik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - akrata 2:0

23e minuut.
Sukarevičius passt de bal in één keer door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Gerlac rent richting de bal. Gerlac passt de bal zonder na te denken. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Sjøvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Damian rent richting de bal. Damian probeert naar een medespeler te passen. Raineri rent richting de bal. Radan onderschept slim de pass. Radan schiet op doel. Kmiecik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Skarbø raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cavalli komt het veld opgelopen. Gerlac met een snelle inworp. Dec rent richting de bal. Dec haalt uit met een fantastische trap. Sjøvold bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Trung Phong de bal. Sukarevičius rent richting de bal. Sukarevičius geeft de bal voor. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 57%, akrata 43%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - akrata 2:0

46e minuut.
Czyszanowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerlac met een snelle inworp. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sjøvold trapt de bal weg. Wlisłocki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kljajić de bal onder controle te krijgen. Radan rent richting de bal. Radan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Inworp. Gerlac met een snelle inworp. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec onderschept slim de pass. Dec draait met de bal, schiet en ... Sjøvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Cavalli is nu in balbezit. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu passt de bal zonder na te denken. Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 62%, akrata 38%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - akrata 2:0