Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΣΠΑΡΤΗ FC obrien
433 Tactiek 4-1-3-2
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 22
formidable Schieten unsatisfactory
excellent Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Baltă speelt de bal door. Klungelig pakt Koyam de bal. Romaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 1:0

6e minuut.
Bailescu is nu in balbezit. Bailescu met een sublieme pass. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz geeft een lange en hoge pass. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 2:0

13e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski speelt de bal door. Antas is nu in balbezit. Antas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 3:0

13e minuut.
Fronczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ximenez komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Daar is Dianovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 4:0

17e minuut.
Romaniewicz rent richting de bal. Bergl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romaniewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Antas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kapnisis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 5:0

21e minuut.
Nersesyan passt de bal in één keer door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas passt de bal met de wreef. Romaniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz schiet op doel. Kapnisis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Čuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čuba met een sublieme pass. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gniadek geeft de bal voor. Romaniewicz kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ... Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 6:0

33e minuut.
Giotis rent richting de bal. Giotis geeft de bal voor. Daar is Sobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Kapnisis bokst de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ... Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 7:0

39e minuut.
Grădescu passt de bal zonder na te denken. Čuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba passt de bal in één keer door. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Kapnisis bokst de bal weg.

40e minuut.
Mettovaara onderschept slim de pass. Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Romaniewicz kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas haalt uit met een fantastische trap. Kapnisis bokst de bal weg. Ximenez rent richting de bal. Ximenez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Chalkias de bal. Chalkias geeft de bal voor. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Giotis geeft een hoge lob. Čuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba passt de bal met de wreef. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 25%, obrien 75%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 7:0

46e minuut.
Ivansuc komt het veld opgelopen. Kotuniak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Romaniewicz is nu in balbezit. Kotuniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaniewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Mattiuzzo komt het veld opgelopen. Marujo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Koyam rent richting de bal. Romaniewicz onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Kotuniak ... Strafschop! Directe rode kaart, Kotuniak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kotuniak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Romaniewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Antas neemt de penalty, wat een uithaal! Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 8:0

54e minuut.
Kapnisis met een sublieme pass. Grădescu kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel. Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 9:0

58e minuut.
Daar is Mettovaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettovaara passt de bal in één keer door. Antas rent richting de bal. Antas heeft problemen om de bal te vangen. Antas schiet op doel. Kapnisis bokst de bal weg. Antas is nu in balbezit. Antas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 10:0

60e minuut.
Grădescu kopt de bal weg. Giotis rent richting de bal. Antas verovert de bal door een tackle van achteren. Antas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 11:0

62e minuut.
Čuba geeft een lange en hoge pass. Giotis is nu in balbezit. Antas verovert de bal door een tackle van achteren. Antas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 12:0

68e minuut.
Grădescu passt de bal met de wreef. Daar is Čuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čuba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Antas de bal. Antas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Antas onderschept slim de pass. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc geeft een hoge lob. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Čuba onderschept slim de pass. Čuba probeert naar een medespeler te passen. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenez draait met de bal, schiet en ... Kapnisis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chalkias is nu in balbezit. Bajer begaat een overtreding. Chalkias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chalkias zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giotis heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz schiet op doel. Kapnisis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 13:0

80e minuut.
Čuba speelt de bal door. Antas is nu in balbezit. Daar is Antas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antas draait met de bal, schiet en ... Kapnisis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 14:0

83e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel. Kapnisis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 15:0

87e minuut.
Daar is Čuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čuba passt de bal met de wreef. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 16:0

89e minuut.
Giotis kopt de bal weg. Antas rent richting de bal. Antas passt de bal met de wreef. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 26%, obrien 74%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - obrien 17:0