Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS Axilleas Lamias
PIGASOS Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 22.4
brilliant Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Wielgo rent richting de bal. Wielgo passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Bunce de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Nørlund trapt de bal weg van het doel. Bunce kopt de bal weg. Klungelig pakt Tucki de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Sym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski rent richting de bal. Żymirski met een sublieme pass. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund bokst de bal weg. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 1:0

5e minuut.
Bountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Bountouris passt de bal met de wreef. Diklan heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 2:0

6e minuut.
Żymirski rent richting de bal. Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 3:0

9e minuut.
Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua verovert de bal door een tackle van achteren. Azpurua geeft een lange en hoge pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Azpurua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żymirski de bal. Żymirski passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Saganowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salgado met de inworp. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Matador rent richting de bal. Matador probeert naar een medespeler te passen. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Diklan is nu in balbezit. Diklan geeft de bal voor. Matador speelt de bal door. Wielgo heeft problemen om de bal te vangen. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bountouris is nu in balbezit. Matador verovert de bal door een tackle van achteren. Matador speelt de bal door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 4:0

25e minuut.
Żymirski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado speelt de bal door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Zawadziłło passt de bal zonder na te denken. Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador passt de bal zonder na te denken. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 5:0

29e minuut.
Wielgo is nu in balbezit. Donocik rent richting de bal. Bunce geeft een lange en hoge pass. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador verovert de bal door een tackle van achteren. Matador probeert naar een medespeler te passen. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 6:0

38e minuut.
Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgo is nu in balbezit. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Wielgo rent richting de bal. Żymirski is nu in balbezit. Wielgo is nu in balbezit. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matador met een sublieme pass. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 26%, Axilleas Lamias 74%.
OLYMPOS - Axilleas Lamias 7:0

47e minuut.
Bunce verovert de bal door een tackle van achteren. Bunce passt de bal met de wreef. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 8:0

48e minuut.
Daar is Kapril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapril passt de bal in één keer door. Bountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo schiet op doel. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski draait met de bal, schiet en ... Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Wielgo heeft problemen om de bal te vangen. Diklan is nu in balbezit. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo schiet op doel. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 9:0

54e minuut.
Bountouris passt de bal met de wreef. Bunce geeft een lange en hoge pass. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 10:0

56e minuut.
Matador geeft een lange en hoge pass. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski rent richting de bal. Żymirski schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 11:0

59e minuut.
Matador is nu in balbezit. Matador geeft een hoge lob. Donocik kopt de bal weg. Klungelig pakt Wielgo de bal. Wielgo schiet op doel. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldavert komt het veld opgelopen. Żymirski met een snelle inworp. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tucki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 12:0

61e minuut.
Aldavert probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wielgo de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Tardif komt het veld opgelopen. Musiałek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wielgo is nu in balbezit. Diklan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 13:0

67e minuut.
Wielgo passt de bal in één keer door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert met een sublieme pass. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tardif is nu in balbezit. Tardif geeft een lange en hoge pass. Saganowski rent richting de bal. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tardif is nu in balbezit. Tardif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 14:0

71e minuut.
Kapril speelt de bal door. Klungelig pakt Ignasz de bal. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musiałek probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bountouris passt de bal zonder na te denken. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek passt de bal in één keer door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Aldavert met een sublieme pass. Klungelig pakt Musiałek de bal. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 15:0

77e minuut.
Bunce probeert naar een medespeler te passen. Aldavert rent richting de bal. Aldavert passt de bal in één keer door. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tardif rent richting de bal. Tardif geeft de bal voor. Klungelig pakt Wielgo de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Axilleas Lamias 16:0

87e minuut.
Zawadziłło speelt de bal door. Bunce rent richting de bal. Bunce passt de bal zonder na te denken. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 15%, Axilleas Lamias 85%.
OLYMPOS - Axilleas Lamias 16:0