Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axilleas Lamias OLYMPOS
Normal Tactiek PIGASOS
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 54.6
poor Schieten outstanding
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Billy met de inworp. Wielgo rent richting de bal. Wielgo passt de bal met de wreef. Tardif rent richting de bal. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:1

5e minuut.
Aldavert speelt de bal door. Billy rent richting de bal. Billy passt de bal in één keer door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Wielgo onderschept slim de pass. Sym is nu in balbezit. Wielgo verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:2

10e minuut.
Wielgo kopt de bal weg. Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sym is nu in balbezit. Tardif is nu in balbezit. Tardif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert geeft de bal voor. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Nørlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Sym speelt de bal door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Billy met de inworp. Marques kan de bal niet met de borst controleren. Marques speelt de bal door. Tardif is nu in balbezit. Tardif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert passt de bal met de wreef. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:3

24e minuut.
Tucki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldavert met een snelle inworp. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wielgo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tardif de bal onder controle te krijgen. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif is nu in balbezit. Tardif haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tucki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldavert met een snelle inworp. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bountouris is nu in balbezit. Marques onderschept slim de pass. Marques passt de bal zonder na te denken. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif haalt uit met een fantastische trap. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda geeft een lange en hoge pass. Wielgo controleert de bal met de borst. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:4

37e minuut.
Aldavert speelt de bal door. Tardif is nu in balbezit. Tardif passt de bal in één keer door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Marques de bal onder controle te krijgen. Billy speelt de bal door. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:5

43e minuut.
Marques probeert naar een medespeler te passen. Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy met een sublieme pass. Tardif is nu in balbezit. Tardif draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aldavert geeft een hoge lob. Wielgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bountouris is nu in balbezit. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:6

45e minuut.
Wielgo schiet op doel. Klungelig pakt Diklan de bal. Marques kopt de bal weg. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif schiet op doel. Nørlund bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 77%, OLYMPOS 23%.
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:6

47e minuut.
Borrero kopt de bal weg. Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldavert passt de bal zonder na te denken. Marques is nu in balbezit. Marques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Diklan ... Strafschop! Wielgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tardif legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nørlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:7

51e minuut.
Sym bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert speelt de bal door. Tardif is nu in balbezit. Tardif draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Paal! Daar is Diklan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Billy speelt de bal door. Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diklan rent richting de bal. Tardif verovert de bal door een tackle van achteren. Tardif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Billy heeft problemen om de bal te vangen. Billy probeert naar een medespeler te passen. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:8

59e minuut.
Sym is nu in balbezit. Wielgo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tardif de bal. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smółko komt het veld opgelopen. Matador komt het veld opgelopen. Tardif raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Musiałek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sym tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musiałek raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldavert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Wielgo de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Matador passt de bal in één keer door. Smółko rent richting de bal. Smółko speelt de bal door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel. Nørlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek draait met de bal, schiet en ... Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Smółko rent richting de bal. Smółko geeft een hoge lob. Musiałek rent richting de bal. Musiałek geeft de bal voor. Wielgo krijgt zijn hoofd ertegen. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Smółko met de inworp. Borrero rent richting de bal. Matador rent richting de bal. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:9

71e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tucki de bal. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:10

72e minuut.
Ignasz speelt de bal door. Daar is Kapril, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapril met een sublieme pass. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Borrero passt de bal zonder na te denken. Musiałek is nu in balbezit. Donocik is nu in balbezit. Musiałek onderschept slim de pass. Musiałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:11

78e minuut.
Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo is nu in balbezit. Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:12

86e minuut.
Borrero kopt de bal weg. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo geeft de bal voor. Musiałek is nu in balbezit. Musiałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Matador onderschept slim de pass. Matador passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smółko de bal. Smółko geeft de bal voor. Musiałek springt en kopt de bal. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek geeft een hoge lob. Matador rent richting de bal. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 81%, OLYMPOS 19%.
Axilleas Lamias - OLYMPOS 0:12