Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA Perakia
stroukis Tactiek 1st
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 26.6
goed Schieten slecht
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Leal speelt de bal door. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki passt de bal zonder na te denken. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Maladenis geeft de bal voor. Nusko heeft problemen om de bal te vangen. Gatsis speelt de bal door. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Abromeit kopt de bal weg. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Kribalis probeert de bal aan de voet te houden. Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 1:0

13e minuut.
Leal rent richting de bal. Leal passt de bal met de wreef. Pigniczki is nu in balbezit. Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pigniczki passt de bal in één keer door. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Ługowicz rent richting de bal. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Abromeit met een sublieme pass. Ługowicz met een sublieme pass. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 2:0

24e minuut.
Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz met een sublieme pass. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 3:0

27e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ługowicz rent richting de bal. Karniszowaty rent richting de bal. Ługowicz speelt de bal door. Karniszowaty probeert de bal met de borst te controleren. Karniszowaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leal kopt de bal weg. Klungelig pakt Karniszowaty de bal. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 4:0

41e minuut.
Roşca probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 26%, Perakia 74%.
ANDRITSAINA - Perakia 5:0

46e minuut.
Nusko probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Koltsidas ... Strafschop! Pigniczki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pigniczki neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Leal is nu in balbezit. Karniszowaty is nu in balbezit. Leal is nu in balbezit. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Leal geeft de bal voor. Koltsidas heeft problemen om de bal te vangen. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mikedis met een harde bal richting middenveld. Leal kopt de bal weg. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Koltsidas verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel. Koltsidas probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 6:0

56e minuut.
Ługowicz speelt de bal door. Leal is nu in balbezit. Leal passt de bal in één keer door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ługowicz passt de bal met de wreef. Leal is nu in balbezit. Leal passt de bal in één keer door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowicz draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 7:0

65e minuut.
Ługowicz met een sublieme pass. Leal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Kribalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ługowicz probeert naar een medespeler te passen. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karniszowaty de bal. Karniszowaty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Futó komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pigniczki passt de bal zonder na te denken. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal in één keer door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel. Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 8:0

74e minuut.
Gatsis is nu in balbezit. Karniszowaty onderschept slim de pass. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel. Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Kostúrko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Karniszowaty kopt de bal weg. Pigniczki heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki passt de bal in één keer door. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gatsis probeert de bal met de borst te controleren. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki passt de bal met de wreef. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Leonardos probeert naar een medespeler te passen. Abromeit rent richting de bal. Abromeit geeft de bal voor. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - Perakia 9:0

85e minuut.
Leal met een snelle inworp. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Kostúrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostúrko draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kribalis rent richting de bal. Kribalis geeft een lange en hoge pass. Leal kopt de bal weg. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 21%, Perakia 79%.
ANDRITSAINA - Perakia 9:0