Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perakia ANDRITSAINA
1st Tactiek stroukis
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 45.2
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Leal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vangov de bal. Katsiaros maakt een afschuwelijke overtreding. Katsiaros krijgt een gele kaart. Vangov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vangov kan niet meer verder spelen. Karniszowaty komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Leal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karniszowaty de bal. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Maladenis is nu in balbezit. Maladenis geeft een lange en hoge pass. Karniszowaty kopt de bal weg. Dařílek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kostúrko probeert naar een medespeler te passen. Leal heeft problemen om de bal te vangen. Leal met een sublieme pass. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leal is nu in balbezit. Leal geeft de bal voor. Klungelig pakt Katsiaros de bal. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Mikedis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty speelt de bal door. Dařílek probeert de bal met de borst te controleren. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Katsiaros rent richting de bal. Karniszowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Karniszowaty speelt de bal door. Leal speelt de bal door. Dařílek kan de bal niet met de borst controleren. Kostúrko rent richting de bal. Kostúrko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft een hoge lob. Dařílek kopt de bal weg. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 71%, ANDRITSAINA 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perakia - ANDRITSAINA 0:0

46e minuut.
Kostúrko passt de bal zonder na te denken. Tobar rent richting de bal. Tobar geeft een hoge lob. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kostúrko passt de bal met de wreef. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek met een sublieme pass. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nusko speelt de bal door. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Dařílek rent richting de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Kribalis de bal. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ANDRITSAINA 0:1

58e minuut.
Mikedis met een sublieme pass. Leal kopt de bal weg. Kostúrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. Mikedis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ANDRITSAINA 0:2

61e minuut.
Abromeit verovert de bal door een tackle van achteren. Abromeit geeft de bal voor. Karniszowaty speelt de bal door. Daar is Dařílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Leal passt de bal zonder na te denken. Kostúrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ANDRITSAINA 0:3

69e minuut.
Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek passt de bal in één keer door. Kribalis is nu in balbezit. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Mikedis bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Katsiaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dařílek de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Mikedis bokst de bal weg.

80e minuut.
Kostúrko rent richting de bal. Dařílek is nu in balbezit. Katsiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek verovert de bal door een tackle van achteren. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - ANDRITSAINA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 77%, ANDRITSAINA 23%.
Perakia - ANDRITSAINA 0:4