Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ ANDRITSAINA
souper352 Tactiek stroukis
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski begaat een overtreding. Karniszowaty raakt geblesseerd tijdens het duel. Ługowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dařílek rent richting de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. Sjøvold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Karniszowaty passt de bal in één keer door. Szczerski is nu in balbezit. Tobar begaat een overtreding. Szczerski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Ługowicz geeft een lange en hoge pass. Pigniczki rent richting de bal. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Roşca is nu in balbezit. Radan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Radan onderschept slim de pass. Radan passt de bal met de wreef. Abromeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski onderschept slim de pass. Szczerski schiet op doel. Futó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dařílek is nu in balbezit. Snijders onderschept slim de pass. Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ispas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski speelt de bal door. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 52%, ANDRITSAINA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - ANDRITSAINA 0:0

55e minuut.
Karniszowaty passt de bal zonder na te denken. Daar is Dařílek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařílek passt de bal met de wreef. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Snijders onderschept slim de pass. Dařílek is nu in balbezit. Snijders onderschept slim de pass. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Sjøvold bokst de bal weg.

66e minuut.
Ługowicz rent richting de bal. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng passt de bal zonder na te denken. Radan is nu in balbezit. Radan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kaviedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlisłocki komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Snijders passt de bal met de wreef. Trung Phong probeert naar een medespeler te passen. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas geeft een lange en hoge pass. Czyszanowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dařílek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ispas ... Strafschop! Dařílek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dařílek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sjøvold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - ANDRITSAINA 0:1

80e minuut.
Doeltrap. Nusko komt het veld opgelopen. Tsiartas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Nusko is nu in balbezit. Radan rent richting de bal. Nusko maakt een afschuwelijke overtreding. Nusko krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Leal probeert de bal met de borst te controleren. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote geeft de bal voor. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Karniszowaty onderschept slim de pass. Karniszowaty passt de bal met de wreef. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Sjøvold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - ANDRITSAINA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 55%, ANDRITSAINA 45%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - ANDRITSAINA 0:2