Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDRITSAINA SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
stroukis Tactiek κοκ
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Czyszanowski met een harde bal richting middenveld. Radan kopt de bal weg. Ługowicz rent richting de bal. Wlisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wlisłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Di Sacco Agostini kopt de bal weg. Karniszowaty rent richting de bal. Eliaçık begaat een overtreding. Karniszowaty raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karniszowaty kan niet meer verder spelen. Kostúrko komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Ilca geeft de bal voor. Vangov is nu in balbezit. Czyszanowski begaat een overtreding. Czyszanowski krijgt een gele kaart. Vangov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ługowicz met een snel genomen vrije trap. Dařílek rent richting de bal. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Trung Phong passt de bal met de wreef. Wlisłocki rent richting de bal. Ilca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wlisłocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Wlisłocki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Futó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDRITSAINA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

44e minuut.
Bánki onderschept slim de pass. Bánki geeft een lange en hoge pass. Radan speelt de bal door. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel. Futó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 51%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 49%.
ANDRITSAINA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

56e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Kostúrko is nu in balbezit. Kostúrko passt de bal in één keer door. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kostúrko is nu in balbezit. Di Sacco Agostini onderschept slim de pass. Di Sacco Agostini geeft een lange en hoge pass. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Eliaçık kopt de bal weg. Ługowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bánki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bánki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ispas rent richting de bal. Ispas geeft een lange en hoge pass. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Leal rent richting de bal. Leal passt de bal zonder na te denken. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Nusko komt het veld opgelopen. Tsiartas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Abromeit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trung Phong de bal. Leal speelt de bal door. Vangov is nu in balbezit. Vangov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Abromeit geeft de bal voor. Klungelig pakt Czyszanowski de bal. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Di Sacco Agostini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Abromeit speelt de bal door. Daar is Ispas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDRITSAINA 49%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 51%.
ANDRITSAINA - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1