Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obrien OLYMPOS
4-1-3-2 Tactiek PIGASOS
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
25.3 gemiddelde waardering 51.7
waardeloos Schieten uitmuntend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Sobek heeft problemen om de bal te vangen. Baltă kopt de bal weg. Bergl probeert de bal aan de voet te houden. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:1

13e minuut.
Foronda passt de bal zonder na te denken. Matador is nu in balbezit. Koyam begaat een overtreding. Matador raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matador kan niet meer verder spelen. Musiałek komt het veld opgelopen. Foronda met een snel genomen vrije trap. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:2

17e minuut.
Stoyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadziłło geeft een lange en hoge pass. Wielgo rent richting de bal. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek geeft een hoge lob. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:3

20e minuut.
Stoyanov onderschept slim de pass. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo passt de bal zonder na te denken. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour speelt de bal door. Torres speelt de bal door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:4

26e minuut.
Musiałek speelt de bal door. Dufour is nu in balbezit. Dufour passt de bal in één keer door. Tardif rent richting de bal. Tardif schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Sadlok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:5

32e minuut.
Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:6

38e minuut.
Foronda onderschept slim de pass. Foronda geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:7

42e minuut.
Salgado kan de bal niet met de borst controleren. Salgado met een sublieme pass. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo draait met de bal, schiet en ... Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek probeert naar een medespeler te passen. Tardif rent richting de bal. Tardif draait met de bal, schiet en ... Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przyziółkiewicz komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 64%, OLYMPOS 36%.
obrien - OLYMPOS 0:7

51e minuut.
Voutsinas rent richting de bal. Voutsinas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koyam de bal. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Musiałek passt de bal zonder na te denken. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif passt de bal in één keer door. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Aldavert is nu in balbezit. Aldavert passt de bal met de wreef. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:8

58e minuut.
Aldavert is nu in balbezit. Aldavert passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Sadlok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:9

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Billy komt het veld opgelopen. Marques komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc is nu in balbezit. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:10

64e minuut.
Marques passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal met de wreef. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Cadima trapt de bal weg. Koyam probeert de bal met de borst te controleren. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Billy verovert de bal door een tackle van achteren. Billy met een sublieme pass. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:11

72e minuut.
Wielgo passt de bal met de wreef. Billy heeft problemen om de bal te vangen. Billy passt de bal met de wreef. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Koyam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marques geeft een hoge lob. Billy kopt de bal weg. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Billy neemt de hoekschop. Tardif maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:12

79e minuut.
Marques met de inworp. Billy rent richting de bal. Billy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salgado met de inworp. Tardif is nu in balbezit. Tardif schiet op doel. Sadlok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Foronda onderschept slim de pass. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - OLYMPOS 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 67%, OLYMPOS 33%.
obrien - OLYMPOS 0:13