Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS obrien
PIGASOS Tactiek 4-1-3-2
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 26.1
formidable Schieten hopeless
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Aldavert de bal. Aldavert geeft een hoge lob. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif draait met de bal, schiet en ... Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 1:0

11e minuut.
Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert verovert de bal door een tackle van achteren. Aldavert met een sublieme pass. Tardif rent richting de bal. Tardif schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sobek onderschept slim de pass. Billy rent richting de bal. Billy geeft een lange en hoge pass. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif schiet op doel. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tardif heeft problemen om de bal te vangen. Giotis is nu in balbezit. Tardif onderschept slim de pass. Tardif haalt uit met een fantastische trap. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 2:0

18e minuut.
Borrero passt de bal met de wreef. Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy geeft een hoge lob. Smółko is nu in balbezit. Smółko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Koyam heeft problemen om de bal te vangen. Smółko is nu in balbezit. Koyam begaat een overtreding. Koyam krijgt een gele kaart. Smółko raakt geblesseerd tijdens het duel. Smółko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tardif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bergl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dufour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert probeert naar een medespeler te passen. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Billy bereikt de bal nog maar net als eerste. Billy passt de bal in één keer door. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 3:0

26e minuut.
Bergl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergl geeft een lange en hoge pass. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 4:0

27e minuut.
Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardif onderschept slim de pass. Tardif geeft een lange en hoge pass. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 5:0

30e minuut.
Sobek geeft de bal voor. Billy rent richting de bal. Billy geeft een lange en hoge pass. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tardif is nu in balbezit. Tardif geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Billy de bal. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Giotis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Billy met een snelle inworp. Wielgo rent richting de bal. Wielgo schiet op doel. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tardif is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 6:0

34e minuut.
Sadlok trapt de bal weg van het doel. Smółko rent richting de bal. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko is nu in balbezit. Smółko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Giotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo passt de bal in één keer door. Tardif is nu in balbezit. Tardif schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sobek rent richting de bal. Billy onderschept slim de pass. Billy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wielgo de bal. Wielgo schiet op doel. Sadlok bokst de bal weg.

41e minuut.
Borrero met een sublieme pass. Daar is Tardif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardif geeft een lange en hoge pass. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Billy verovert de bal door een tackle van achteren. Billy geeft een lange en hoge pass. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Tardif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 7:0

45e minuut.
Doeltrap. Kotuniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 31%, obrien 69%.
OLYMPOS - obrien 7:0

52e minuut.
Tardif onderschept slim de pass. Aldavert rent richting de bal. Tardif rent richting de bal. Tardif haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 8:0

58e minuut.
Kotuniak kopt de bal weg. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert passt de bal met de wreef. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 9:0

61e minuut.
Wielgo is nu in balbezit. Wielgo schiet op doel. Sadlok speelt de bal door. Smółko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smółko haalt uit met een fantastische trap. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marques komt het veld opgelopen. Żymirski komt het veld opgelopen. Salgado komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Przyziółkiewicz rent richting de bal. Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Marques probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Giotis probeert naar een medespeler te passen. Przyziółkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Sadlok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 10:0

75e minuut.
Marques kopt de bal weg. Daar is Koyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques rent richting de bal. Marques schiet op doel. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sadlok trapt de bal weg van het doel. Marques kopt de bal weg. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Sadlok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 11:0

83e minuut.
Foronda geeft een hoge lob. Smółko is nu in balbezit. Smółko passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 12:0

86e minuut.
Marques geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baltă de bal. Żymirski is nu in balbezit. Klungelig pakt Żymirski de bal. Żymirski schiet op doel. Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 13:0

88e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Inworp. Dianovský met een snelle inworp. Louzao bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzao geeft een hoge lob. Cadima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Marques passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - obrien 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 37%, obrien 63%.
OLYMPOS - obrien 14:0