Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axilleas Lamias ΣΠΑΡΤΗ FC
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 56.4
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Romaniewicz probeert naar een medespeler te passen. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ... Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:1

9e minuut.
Ximenez rent richting de bal. Ximenez geeft een hoge lob. Romaniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:2

13e minuut.
Donocik verovert de bal door een tackle van achteren. Donocik geeft de bal voor. Romaniewicz kopt de bal weg. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nørlund met een harde bal richting middenveld. Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal in één keer door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ... Nørlund bokst de bal weg. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tardif onderschept slim de pass. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Mettovaara heeft problemen om de bal te vangen. Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:3

18e minuut.
Sym rent richting de bal. Ximenez onderschept slim de pass. Mettovaara speelt de bal door. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sym is nu in balbezit. Chalkias onderschept slim de pass. Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:4

25e minuut.
Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettovaara rent richting de bal. Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Antas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:5

29e minuut.
Antas probeert naar een medespeler te passen. Ximenez speelt de bal door. Čuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuba passt de bal in één keer door. Romaniewicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nørlund met een harde bal richting middenveld. Krüzen rent richting de bal. Krüzen passt de bal met de wreef. Kapril rent richting de bal. Kapril schiet op doel. Platins bokst de bal weg.

40e minuut.
Romaniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Romaniewicz speelt de bal door. Ximenez probeert naar een medespeler te passen. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sym bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz onderschept slim de pass. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap. Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:6

42e minuut.
Mettovaara geeft een lange en hoge pass. Diklan probeert de bal met de borst te controleren. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:7

45e minuut.
Romaniewicz geeft een hoge lob. Ximenez probeert naar een medespeler te passen. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz geeft een hoge lob. Antas is nu in balbezit. Antas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 76%, ΣΠΑΡΤΗ FC 24%.
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:7

47e minuut.
Romaniewicz controleert de bal met de borst. Bountouris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaniewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komosiak komt het veld opgelopen. Marujo komt het veld opgelopen. Čuba met een snel genomen vrije trap. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Čuba met een sublieme pass. Klungelig pakt Bountouris de bal. Romaniewicz met een sublieme pass. Daar is Antas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Nørlund trapt de bal weg. Mettovaara kopt de bal weg. Antas rent richting de bal. Antas draait met de bal, schiet en ... Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:8

52e minuut.
Antas met een sublieme pass. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenez probeert naar een medespeler te passen. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenez rent richting de bal. Ximenez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:9

62e minuut.
Ximenez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diklan de bal. Antas rent richting de bal. Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz met een sublieme pass. Kapril bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapril haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:9

69e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Ximenez rent richting de bal. Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara geeft een hoge lob. Romaniewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:10

71e minuut.
Mettovaara met een sublieme pass. Ximenez probeert de bal aan de voet te houden. Antas probeert naar een medespeler te passen. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mattiuzzo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ximenez rent richting de bal. Ximenez speelt de bal door. Antas is nu in balbezit. Antas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:11

77e minuut.
Kapril met een sublieme pass. Antas is nu in balbezit. Klungelig pakt Antas de bal. Antas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:12

80e minuut.
Nørlund speelt de bal door. Grădescu kopt de bal weg. Antas rent richting de bal. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz schiet op doel. Nørlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antas met een sublieme pass. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz draait met de bal, schiet en ... Nørlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ximenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:13

86e minuut.
Daar is Romaniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniewicz passt de bal zonder na te denken. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel. Nørlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axilleas Lamias 77%, ΣΠΑΡΤΗ FC 23%.
Axilleas Lamias - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:14