Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perakia akrata
1st Tactiek 4-3-33
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 57.8
poor Schieten formidable
average Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Dec onderschept slim de pass. Dec met een sublieme pass. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:1

2e minuut.
Kammenos speelt de bal door. Panourgias is nu in balbezit. Panourgias met een sublieme pass. Daar is Dec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel. Daar is Katsiaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zeki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Leonardos passt de bal met de wreef. Iordãnescu speelt de bal door. Kribalis rent richting de bal. Zeki onderschept slim de pass. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Iordãnescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iordãnescu met een sublieme pass. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ... Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:2

11e minuut.
Leonardos rent richting de bal. Leonardos speelt de bal door. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø haalt uit met een fantastische trap. Koltsidas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Koltsidas met een harde bal richting middenveld. Brito kopt de bal weg. Klungelig pakt Dec de bal. Dec schiet op doel. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:3

12e minuut.
Panourgias heeft problemen om de bal te vangen. Panourgias passt de bal met de wreef. Kribalis is nu in balbezit. Zeki onderschept slim de pass. Zeki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:4

16e minuut.
Iordãnescu speelt de bal door. Dec rent richting de bal. Zeki rent richting de bal. Zeki schiet op doel. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mikedis trapt de bal weg. Sukarevičius geeft een lange en hoge pass. Skarbø kopt de bal weg. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Iordãnescu speelt de bal door. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki rent richting de bal. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brito zal de hoekschop nemen. Zeki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Diomataris geeft de bal voor. Lepicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepicheo geeft een hoge lob. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Leonardos passt de bal met de wreef. Inworp. Brito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukarevičius geeft de bal voor. Zeki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Skarbø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brito rent richting de bal. Brito speelt de bal door. Daar is Skarbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarbø schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Leonardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarevičius onderschept slim de pass. Sukarevičius passt de bal met de wreef. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Raineri met een sublieme pass. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito probeert naar een medespeler te passen. Dec is nu in balbezit. Dec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Koltsidas trapt de bal weg van het doel. Sukarevičius kopt de bal weg. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:5

41e minuut.
Iordãnescu geeft de bal voor. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsidas probeert naar een medespeler te passen. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skarbø zal de hoekschop nemen. Dec maakt een snoekduik en kopt de bal. Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeki probeert de bal met de borst te controleren. Koltsidas is nu in balbezit. Koltsidas geeft een lange en hoge pass. Sukarevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukarevičius geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sukarevičius kopt de bal weg. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:6

45e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iordãnescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu speelt de bal door. Skarbø rent richting de bal. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Mikedis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 84%, akrata 16%.
Perakia - akrata 0:6

48e minuut.
Gallen geeft de bal voor. Zeki is nu in balbezit. Zeki passt de bal zonder na te denken. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Iordãnescu speelt de bal door. Skarbø rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Koltsidas ... Strafschop! Koltsidas krijgt een gele kaart. Skarbø is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zeki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mikedis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:7

51e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katsiaros. Katsiaros krijgt een gele kaart. Zeki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Katsiaros kopt de bal weg. Leonardos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukarevičius speelt de bal door. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel. Mikedis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Kribalis de bal. Katsiaros is nu in balbezit. Zeki verovert de bal door een tackle van achteren. Zeki draait met de bal, schiet en ... Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:8

56e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito probeert naar een medespeler te passen. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:9

60e minuut.
Leonardos kan de bal niet met de borst controleren. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito probeert naar een medespeler te passen. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Skarbø geeft een hoge lob. Dec is nu in balbezit. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:10

66e minuut.
Kammenos controleert de bal met de borst. Sukarevičius is nu in balbezit. Sukarevičius speelt de bal door. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec haalt uit met een fantastische trap. Mikedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mikedis trapt de bal weg. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito passt de bal zonder na te denken. Dec is nu in balbezit. Dec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:11

71e minuut.
Kokkalis geeft een hoge lob. Perinčić speelt de bal door. Leonardos kopt de bal weg. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sukarevičius is nu in balbezit. Sukarevičius passt de bal zonder na te denken. Dec speelt de bal door. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brito rent richting de bal. Brito met een sublieme pass. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki schiet op doel. Mikedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:12

78e minuut.
Koltsidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsidas geeft de bal voor. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:13

79e minuut.
Daar is Kammenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec is nu in balbezit. Dec passt de bal zonder na te denken. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dec geeft een hoge lob. Skarbø krijgt zijn hoofd ertegen. Koltsidas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skarbø zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dalaras geeft een lange en hoge pass. Brito met een sublieme pass. Daar is Zeki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kribalis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikedis met een sublieme pass. Leonardos heeft problemen om de bal te vangen. Sukarevičius probeert naar een medespeler te passen. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:14

88e minuut.
Skarbø geeft een hoge lob. Koltsidas probeert de bal met de borst te controleren. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Mikedis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:15

89e minuut.
Dec verovert de bal door een tackle van achteren. Dec probeert naar een medespeler te passen. Sukarevičius met een sublieme pass. Skarbø is nu in balbezit. Skarbø schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sukarevičius speelt de bal door. Klungelig pakt Koltsidas de bal. Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø draait met de bal, schiet en ... Mikedis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perakia - akrata 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perakia 81%, akrata 19%.
Perakia - akrata 0:16